Pretraži

STIŽE VREME TRANSFORMACIJA: Ova 4 znaka doživeće krah veze, ali i lični preporod

Astro
0
Photo: Pixabay/Takmeomeo

Ili bi bar moglo biti budući da se radi o njihovom ljubavnom životu koji je iduće nedelje na kocki.Strelac

Mars prelazi u vaš suprotni znak Blizanaca na kraju nedelje, što donosi refleksiju onoga što ste radili i uvide da li je to u skladu sa onim što zapravo želite da radite. Ovo je pozitivno za vaš ljubavni život, jer je sagledavanje istine ali takođe znači i da se nešto iz vašeg života prvo mora završiti. Možda ćete kroz aspekt Blizanca koji je pametniji u komunikaciji shvatiti da ste se već „odljubili“ ili da veza nije ono što vam treba.

Ovo je svakako vreme transformacije vaših odnosa jer zvezde od vas traže da pogledate u prošlost i sagledati kakvi su bili vaši dosadašnji izbori. Tokom ove nedelje važno je da odvojite vreme da razmislite o svojim osećanjima i da se uverite da zaista radite stvari drugačije ako je to zaista ono što želite.

Škorpija

Vi više ne možete po istom tragu. Poslednja četvrtina Meseca u Biku vas prilično uznemirava i onespokojava da shvatate da nešto nije u redu sa izborima koje pravite. Više nema mesta za ljude koji u vašem životu samo popunjavaju prazan prostor. Ne postoji tolerancija na to da se prema vama postupa s manje ljubavi i pažnje nego što zaslužujete. Zvezde vas pozivaju da otpustite ove frustracije, dozvolite sebi da zatražite baš ono što vam pripada, zauzmete ae za sebe i svoje potrebe i dozvolite sebi da umirite određene delove svoje prošlosti.

Ne možete nastaviti da pokušavate da kreirate budućnost sve dok još uvek dopuštate da vas prošlost proganja ili sputava na neki način. Ne možete krenuti dalje dok osobi iz prošlosti dozvoljavate da upravlja vašom stvarnošću. Uverite se da zauzimate stav o tome kako zaista zaslužujete da vas tretiraju jer će to postaviti ton za bilo šta drugo.

Bik

Vreme je da počnete da izražavate svoju punu istinu. To može biti zastrašujuće jer ne znate da li će druga osoba ostati tu ili ne, ali vam takođe omogućava da jasno vidite stvari. Kako se prva četvrtina meseca javlja u Biku, bićete vođeni da zapravo počnete da pričate o tome šta vam je potrebno i šta želite. Umesto da se postavljate na mesta na koja vas raspoređuju drugi, vreme je da vi odlučite o mestu, vremenu i izgledu podijuma na koji se penjete.

Možda ćete otkriti da veza u kojoj ste bili funkcioniše samo dok igrate po tuđim pravilima i to će na kraju stvoriti prostor u kojem se od vas traži da izaberete sebe ili svoju vezu. Neke stvari se mogu popraviti, ali mnoge druge ne mogu.

Devica

Vreme je da vidite stvari kakve jesu ove nedelje, a ne onakve kakve želite da budu. Neptun u Ribama često može da zamagli vaše rasuđivanje koje uključuje ljubav kada vidite samo najbolje delove nekoga ili njegov potencijal. Vreme je da prestanete da se zaljubljujete u mogućnosti i počnete da sagledavate osobu sa svim njenim manama.

Vreme je da odbacite ideju da samo da ste se promenili, ili samo ako biste se vi promenili, veza može biti bolja. Vreme je da očistite špilove, da vidite stvari kakve jesu i da počnete da donosite mnoge od onih odluka koje ste odlagali jer ste sumnjali u sebe.

Ova nedelja je doba ulaganja u vas a ne u vaše iluzije.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro