Pretraži

STIŽE SEZONA POMRAČENJA I VELIKIH PROMENA: Ovo je detaljna prognoza do kraja jula za svaki horoskopski znak

Astro
0
Photo: pixabay.com

Prvo pomračenje je pomračenje Sunca koje se desilo 2. jula u Raku (plus mlad Mesec), gde su se dogodili razni preokreti, posebno u porodici i na emotivnom planu.  

——————– Sponsored ——————–

Merkur će biti retrogradan od 7. jula u Lavu sve do 19. jula i praviće kvadrat s Uranom iz Bika što nam daje razne stresove i svađe pa se može pokazati u saobraćaju, avio letovima i drugim prevoznim sredstvima, stoga budite oprezni. Ovaj aspekt donosi i mogući osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života uz maštu, lenjost, nejasne ideje, nepokretnost, piše astrolog Željka Knežević, a prenosi Atma.

Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpije, Ovnove, Vage i Jarčeve. Venera, planeta ljubavi, je od 3. do 28. jula u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpijama, dok harmoniju mogu osećati Bikovi, Device i Jarčevi. Mars ulazi u Lava 2. jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije.On će biti u kvadratu s Uranom veći deo meseca pa možemo da očekujemo nekontrolisane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja, razne povrede koje pokazuje vaš lični horoskop.

Drugo pomračenje, pomračenje Meseca se događa u Jarcu 16. jula što može da donese vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane. Saturn u retrogradnom kretanju će praviti konjukciju s Južnim Mesečevim čvorom od 1. do 12. jula pa pojedine osobe mogu da očekuju ekstremno ograničavanje i krute lične navike, dok gledano s pozitivne strane mnoge osobe mogu da postignu uspeh baveći se strukama koje su neobjašnjive.

OVAN

Sada je vreme da popravite mnoge stvari koje su bile pogrešne. Mnogi Ovnovi mogu da imaju veći odliv novca, a to posebno može da se odnosi na kućne i porodične troškove. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba ili spekulacija, dok se kredit sada ne preporučuje.

Vi koji imate partnera, sada je vreme da se harmonizuje vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu da upoznaju novog partnera. Kako je Merkur retrogradan, pokušajte da ne reagujete na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

BIK

Ovog meseca imate šansu da popravite komunikaciju s okolinom. Moguća su poslovna kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu da imaju i ugrožene finansijske aspekte pa se ne živcirajte, jer do novca možete doći od kredita, pozajmice, prodaje ili izdavanja nekretnine.

Venera je u Raku pa možete da imate emotivne izlive s postojećim partnerom ili poznanstvo s novim. Pojedini Bikovi mogu da imaju, zbog retrogradnog Merkura, i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija.

BLIZANCI

Vama će biti dobar ovaj mesec ako se potrudite, uspeh je zagarantovan u finansijama. Komunikacija je dosta naglašena i uspešna pa se sve dogovorite kada su poslovi i finansije u pitanju. U ovom mesecu vam se ne preporučuje da pozajmljujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i predstoji dobra zarada.

Emotivno, vi se više ne zadovoljavate samo rečima, sada tražite i dela ili neke nagrade, poklone, a kako je Merkur retrogradan, onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji. Potrudite se da se odmorite jer su naglašene nervoza, umaranje i nesanica.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Ovo je vaš mesec pa ga lepo iskoristite, jer vam je samopouzdanje na vrhuncu. Krenite u realizaciju vaših projekata koje ste od ranije isplanirali. Pomračenje se događa u vašem znaku pa malo zastanite i pripremite se za promene u narednom periodu. Što se tiče finansija, one su dobre i vi imate veću zaradu preko svoje profesije kojom se bavite. Iskoristite dobre prilike kada su finansije u pitanju. Mnogi Rakovi imaju ovog meseca šansu da dobiju kredit, ali ipak dobro razmislite koliko vam se isplati.

Veliki trud i napor će uroditi plodom. Emotivno kod vas je Venera pa možete da uživate u ljubavi s postojećim partnerom, a i dobiti neki poklon od partnera koji vam može mnogo značiti. Kako je Merkur retrogradan, ako dođe s partnerom do nesporazuma ne uzimajte mu svaku reč za zlo već mu oprostite. Što se tiče zdravlja, Mars napušta vaš znak i sada možete da budete mnogo opušteniji, s manje nervoze.

LAV

Kod vas nisu naglašene neke veće poslovne i finansijske mogućnosti. Mnogi Lavovi zbog retrogradnih planeta mogu doći do finansija od iznajmljivanja nekretnina ili nekih brzih spekulacija, što vam donosi Jupiter iz Strelca i retrogradni Merkur. Emotivno vi imate najviše sreće tokom cele godine pa je i ovaj mesec pod dobrom energijom ljubavi.

Treba obratiti pažnju jer će Mars tranzitirati kroz vaš znak i Merkur će biti retrogradan pa se ne svađajte i gledajte da kroz neku kreativnu energiju izbegnete nervozu i stres. Kod mnogih Lavova je moguća tajna ljubav ili flert. Mars u vašem znaku vam može da vam donese mnogo energije, obaveza, stresa i prolaznih problema.

DEVICA

Kod vas je ovog meseca izraženo druženje s istomišljenicima, humanitarni radovi, uključenja u neke grupe, dok mnoge Device mogu da realizuju svoje planove. Srećne okolnosti su vam naglašene i priliv novca koji ste zaradili kroz vašu profesiju je siguran. Napokon će se vaše finansije uvećati. Ovog meseca se nikako ne preporučuju pozajmice niti krediti. Verovatno ovog meseca možete nešto novca i da odvojite za neki lošiji period kada ne budete imali veće prilive novca.

Emotivno, ako otvorite svoje srce onda ljubav vas direktno pogađa. U drugoj polovini meseca može da dođe do nekog nesporazuma, jer je Merkur retrogradan pa budite tolerantni. Veća je naglašenost primanja ljubavi nego davanja pa dobro razmislite. Sada treba naći vreme za sebe i opuštanje da ne dođe do povećane iscrpljenosti, stresa i nesanice.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Vaše polje karijere je u prvom planu pa ako niste dobili šta zaslužujete ili neku nagradu, sada je potražite. S vašim šefom ili roditeljem s kojim ste u nekoj krizi sada možete da postignete dogovor ako uopšte postoji nesporazum. Naglašeni su veći finansijski prilivi novca ako sklopite ugovor s vašim poslovnim partnerom. Čuvajte se osobe iz okruženja koja čeka vašu grešku da bi vam zamerila. Merkur je retrogradan pa bi trebalo dobro da razjasnite sve ugovore ili dogovore da ne dođe do greške.

Moguće su i novčane dobiti od tuđe imovine koju vi niste stekli, od izdavanja nekretnine ili neke prodaje. Emotivno mnoge Vage će ostati u vezi, iako nisu u potpunosti srećne i zadovoljne. Pojedine Vage će svoju maštu preneti partneru da bi razbile monotoniju i dosadu svakodnevnice. Mogući su stres i anksioznost pa se odmarajte.

ŠKORPIJA

Mnogim Škorpijama su naglašeni inostranstvo i stranci. Sve što ste planirali i ka čemu stremite sada se može lepo da se uokviri i donese ishod. Ako ste u nekom parničnom postupku, sada može da se završi u vašu korist. Što se tiče finansija, još vam je Jupiter naklonjen pa gledajte nešto da uštedete za lošiji period. Merkur je retrogradan pa se ne preporučuju nikakvi krediti niti ulasci u zaduženja.

Emotivno je povezano s finansijama pa ako nemate partnera vi možete da ga pronađete u tom području ili u nekom restoranu. Svi vi koji imate partnera izbegavajte svađe i čuvajte vašu ljubav. Merkur je retrogradan u drugoj polovini meseca pa se čuvajte nepovoljnosti. Više se družite s pozitivnim osobama i čuvajte se stresa dok vam je energija dosta dobra.

STRELAC

Planete ukazuju na to da vam je naklonjeno okruženje i da su vam povoljni aspekti za finansije koje nisu stečene sopstvenom zaradom već kroz kredite, nasleđivanja, od izdavanja nekretnina. Kako vam je naglašeno osmo polje, sada vam se ne preporučuje da uzmete zajam jer se neće isplatiti. Neki projekti bi trebalo da se preformulišu i isprave. Polje inostranstva i stranaca vam je naklonjeno za karijeru.

Emotivno su naglašene vatrene strasti i mnogo bolje uspostavljanje komunikacije i intime s potencijalnim partnerom. Kada Merkur bude u retrogradnom hodu, mogući su problemi s partnerom pa obratite pažnju i ne svađajte se. Što se tiče zdravlja, više se odmarajte mada je Mars izašao iz vašeg polja psihe pa će sada biti mnogo lakši period za vas.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

JARAC

Vi možete u ovom mesecu da očekujete da zasjate u karijeri kada je javnost u pitanju. Mogući su novi ugovori, dogovori i partnerski odnosi. Pojedini Jarčevi mogu da dobiju na nekim sudskim parnicama. Moguće su finansije preko kredita i pozajmica. Kako je Merkur retrogradan, dobro se preračunajte isplati li vam se to.

Emocije i polje ljubavi je palo u polje partnerstva pa ako ste sami, sada možete ući u neku dugoročnu i trajnu vezu dok zauzeti mogu da postignu dogovor gde su bili nesporazumi. Zbog retrogradnosti Merkura i položaja drugih planeta sada treba dosta da pazite da ne pokvarite vašu vezu u partnerskim odnosima. Što se tiče zdravlja, Mars će tranzitirati vašim poljem psihe pa izbegavajte nervozu i pokušajte da se odmarate.

VODOLIJA

Vi možete da očekujete da se realizujete na poslovnom planu u javnosti. Što se tiče polja finansija, kod vas je izražen timski rad tako da ste tu na dobitku. Moguće su i srećne okolnosti kroz igre na sreću. Mnoge Vodolije mogu kroz polje i rad s prijateljima da zarade novac.

Emotivno ste povezani s retrogradnim Merkurom, jer je to vaše polje emocija i intime pa bi moglo doći do nesporazuma s partnerom. Venera će vam davati mogućnosti da preko posla upoznate partnera u ljubavi, a kod pojedinih Vodolija će dati harmoniju u porodičnoj atmosferi. Zdravlje je mnogo bolje, ali ipak se odmarajte više.

RIBE

Ako mislite da uspete u poslu, treba dobro da se potrudite. Najveći uspeh možete da postignete ako ste u kontaktu sa strancima ili inostranim firmama. Ribe koje traže posao najbolje je da to učine u prvoj polovini meseca, jer kada Merkur krene retrogradno biće mnogo teže. Emotivno vama Venera u polju romantike daje velike šanse u ljubavi pa ako ste slobodni i želite novu ljubav onda je slobodno potražite.

Mnoge Ribe će doživeti pravi vatromet u ljubavi, a neke mogu potražiti i upoznati ljubav preko neke internet mreže. Zdravlje vam je pod aspektom stresa i anksioznosti pa potražite razonodu i opustite se.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro