Pretraži

STIŽE RETROGRADNI NEPTUN: Ljudi sa teškom prošlošću treba najviše da se čuvaju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Retrogradni Neptun dolazi s dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji da nas natera na beg od stvarnosti. Ako ste imali tešku prošlost, nekakva mučenja, Neptun će vam doneti potrebu da pobegnete od toga.

——————– Sponsored ——————–

Neptun započinje svoj retrogradni hod 21. juna u Ribama i tako će se kretati sve do 27. novembra.

Retrogradni Neptun u tranzitu obično traje oko 160 dana svake godine, a možete da rezultira internalizacijom teskobe dok se suprotstavljamo stvarnosti. Stvarnost je često razočaravajuća i učiniće da se osećate kao da su vam snovi upropašćeni.Možda ste verovali u pravu ljubav, ali sada morate da prihvatite da je to fantazija. Što više bežite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne. Može biti još bolnije ako ste koristili alkohol ili droge kao sredstvo za beg. Samo retrogradno kretanje učiniće da shvatite svoju krivicu. To sve čini još bolnijim.

Možda će se dogoditi nešto što će podstaći neko staro bolno sećanje. Neptun može da napreduje tako što će napraviti žrtvu od vas, ali retrogradno kretanje čini da shvatite svoju grešku.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Možete da se osećate teško i poniženo. Zbog internaliziranja tog straha, na kraju ćete se povući iz društva i postati usamljenik. Savetovanje i knjige o samopomoći mogu da vam budu od pomoći tokom ove faze.

Čak se i vaše fobije mogu ponovo da se pojave i postanu moćnije. Ako se osećate bolesno – potražite drugo mišljenje. Postoje šanse za pogrešnu dijagnozu tokom tog razdoblja.

Često ćete preispitivati sebe. Tokom ove faze nemojte da budete previše optimistični. Isto tako, nemojte da bežite od realnosti i upuštate se u kockanje ili opijate. Verujte svojim voljenima i njihovim savetima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro