Pretraži

STIŽE RETROGRADNI MERKUR: Svi znaci će biti na udaru, a ove stvari nikako ne smete da radite

Astro
0
par, ljubav, svađa, ljubomora, astro, horoskop
Foto: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

Retrogradni Merkur, kako smatraju astrolozi, od 15. septembra ulazi u svoju najjaču vazu, spreman da svim znacima donese važne lekcije. Ljudi koji nisu skloni da vode računa o sebi i svom zdravlju, biće veoma ozbiljno na udaru, jer će početi da traže svuda krivce u naletu energije koju ne znaju kako da iskoriste i kanališu.Imaćete osećaj da ruši sve stvar pred sobom, kao i da vam svaki plan poremeti. Čini će vam se kao da život ne zavisi od vas, već od ove planete. Ali, ovaj period vas usmerava da se okrenete ka sebi i da radi na svojim gr je samo usmeren na okretanje unutra, radi na greškama, ozbiljno analizirajući svoje postupke, misli i osećanja.

Prihvatite svoje slabosti i pretvorite ih u korisne prednosti. Merkur je odgovoran i za naš govor, razmišljanje. Shodno tome, na njih se moramo koncentrisati, prenosi Luftika.rs.

Šta nikako ne smete raditi?

1. Nemojte lagati

Pokušajte da budete što iskreniji prema sebi i živite u skladu sa svojim željama. Nemojte druge kriviti, ako vam nešto ne ide od ruke, već vredno radite kako biste ispunili svoja očekivanja.

2. Ne napadajte druge ljude

Ako neko izaziva u vama negativnost i bes, onda je važno razumeti zašto se to dešava. Zašto tako reagujete? Šta vas muči i šta tako hrabro pokušavate da sakrijete obrušavajući se na bližnje.

Ukoliko budete to ignorisali, ne preispitujući sebe, još više ćete ići u negativu i početi da primećujete samo loše oko sebe. Neka svako radi šta hoće i može.

3. Ne širite glasine i ne ogovarajte!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Okrenite se ka sebi, i radite na svojim maname, nemojte da vodite računa o tuđim životma. Jer, ako ste nezadovoljni sobom, to vam neće popraviti sliku o vama, naprotiv!

Šta treba da radite tokom ovog perioda?

1. Gledajte svoja posla

Posvetite se svojim interesovanjima. Odredite šta je zapravo vaša snaga, šta vas ispunjava energijom.

2. Šalite se i družite sa duhovitim ljudima

Takve osobe uvek prijaju da se opustite i naoružate pozitivnom energijom koja će vam dati snagu za dalje borbe.

3. Čitajte knjige i gledajte poučne filmove

U ovom periodu bolje je čitati knjige za razvoj, gledati dobre filmove sa važnim porukama koji je povoljno uticati na vas.

4. Trenirajte pamćenje

Za početak, dovedite stvari u red glavi. Ako sa sobom nosite iskustva iz prošlosti, na koja se ni na koji način ne može uticati, onda to prenesite na papir. Oslobodite prostor za misli i inspiraciju. Zatim dodajte u svoje pamćenje nešto korisno što vas impresionira.

Pokušajte da pogledate sebe objektivno u ovom trenutku. Sve što će se sada desiti zahteva vašu veliku pažnju i direktno učešće.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro