Pretraži

STIŽE RETROGRADNI MERKUR: Evo šta očekuje svaki astro znak!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ukoliko vam ništa ne ide od ruke, zaboravni ste ili stalno gubite stvari, možda je za to odgovorano nebesko telo udaljeno 48 miliona kilometara od Zemlje.

——————– Sponsored ——————–

Retrogradni Merkur se javlja tri puta godišnje, a poslednja retrogradna faza 2019. godina stiže 31. oktobra i traje do 20. novembra.

Budite vrlo pažljivi ako nešto potpisujete, trgujete, prodajete, kupujete, idete na kraći put, itd. Najbolje je sve da završite pre 31. oktobra, piše Lepa i srećna.

Evo kako će ovaj period uticati na svaki znak ponaosob:OVAN

Kod vas će tranzitirati kroz vaše osmo polje pa bi trebalo da neke stvari dobro iskomunicirate. Mnogi Ovnovi mogu doživeti pokretanje neke motivacije. Transformacija je gotovo sigurna, završetak nekih stvari i nova planiranja.

Sada nije vreme da upravljate tuđom imovinom niti da podižete kredit. Ako imate teže aspekte, onda može doći do žestokih svađa pa se kontrolišite. Osobe koje se bave politikom treba da budu oprezne kada je komunikacija u pitanju.

BIK

Kod vas će tranzitirati kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa. Svakako treba da imate svest o ljudima generalno.

Mnogi Bikovi sada mogu da imaju nesporazume. Sada se traži iskrenost i poštenje u vašem braku ili u partnerskim odnosima na poslu. Pojedini Bikovi mogu imati problema u javnosti ili im neko može govoriti neistine.

Ako imate dosta pozitivan aspekt, onda se mnoge pozitivne stvari mogu događati u javnosti, dok negativan aspekt nosi gunđanje i svađe pa se primirite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

BLIZANCI

Kod vas se događa u vašem šestom polju posla svakodnevnih obaveza, zdravlja, a kako je to vaš vladar onda treba da dobro pazite na ta područja. Ne preporučuje se da nešto kupujete. Neki teži aspekti mogu izazvati veliku brigu i stres što može poremetiti vaše zdravlje.

Psiha može biti uzburkana i možete osećati nemir i nervozu. Uglavnom, ovo polje donosi svest o radu koji se temelji većim delom na intelektualnom radu.

RAK

Kod vas se ovaj Merkur događa u vašem petom polju dece, ljubavi, zadovoljstva, kreativnosti.

Mnogi Rakovi u ovom periodu mogu biti zaokupljeni svojom decom, dok neki mogu biti usmereni na ljubav. Za sve što ste planirali da pokrenete najbolje je vreme pre 31. oktobra ili posle 20. novembra. Ovde Merkur daje veliki govornički dar pa ako ste ljuti ili želite nešto da isterate na čistac, dobro pazite da se ne posvađate s decom ili ljubavnim partnerom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem prirodnom četvrtom polju što je polje porodice, majke i doma. Mnoge Lavove će interesovati majka, porodica, kako šira tako i uža. Mogu se događati neke promene koje su vezane za neke nove početke kada je porodica u pitanju.

Neke neistine mogu sada da ugledaju svetlost dana. Sada nije vreme da kupujete ili prodajete nekretnine. Mogući su iznenadni gosti. Pojedini Lavovi mogu negde da otputuju ili da rade nešto van kuće. Izbegavajte svađe u krugu porodice.

DEVICA

Kod vas se retrogradni Merkur dešava u vašoj prirodnoj trećoj kući gde je vladar Merkur. Pazite dobro na sve što pišete, na poruke, e-mailove, poštu. Mnoge Device sada treba da dobro pregovaraju i završe ili potpišu sve što treba za vreme direktnog Merkura pre 31. oktobra ili posle 20. novembra.

Moguće su greške, kašnjenja, pomeranje rokova. Pojedine Device mogu da imaju problema s nemirom, živcima, posebno ako vam je aspekt negativno aspektovan, onda ste se preopteretili obavezama, a vaše žrtvovanje sada je prevršilo svaku meru.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Kod vas se ovaj tranzit retrogradnog Merkura događa u vašem drugom polju finansija.

Sada je uključeno razmišljanje i svest o vrednostima i novcu. Mnoge Vage mogu se sada usmeriti na posao i novac, koji ako imate loš aspekt može izostati ili kasniti. Nikako se sada ne preporučuje ulaganje.

Ne brzajte s odlukama jer vam mnogo bolji i uspešniji period predstoji od 20. novembra pa nadalje. Vi svakako imate teži period zbog Saturna i Plutona iz Jarca već duži vremenski period. Pazite na dogovore i komunikaciju.

ŠKORPIJA

Kod vas će tranzitirati retrogradni Merkur u vašem prvom polju. Izražena će biti velika radoznalost i ego ovih dana.

Vi stavljate sebe u prvi plan i vaše mišljenje je usmereno samo na JA. Kako volite da se izražavate, sada treba da pazite da vam jezik ne bude brži od pameti. Vaša snažna inteligencija sada može biti malo u disbalansu, posebno ako imate neki lošiji aspekt.

Pojedine Škorpije će pristupati svim komunikacijama sasvim racionalno.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem dvanaestom polju psihe, tajni, duhovnosti. Mnogi Strelčevi mogu biti u ovom periodu dosta tajnoviti i mogu početi da se zanimaju za ekstrasenzorne sposobnosti. U ovom polju Merkur može otkriti dugo čuvanu tajnu.

Pojedine osobe mogu da imaju problema sa psihom, posebno ako već imaju u svom horoskopu lošiji aspekt. Najbolje je da se primirite i povučete.

JARAC

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za prijatelje, udruženja, zajednice, penzije, klubove, nade, želje, planove. Sada će biti važne grupe, udruženja pa će se voditi razni dogovori, pregovori.

Ako planirate da oformite neku grupu, sada radite na tome i učinite to službenim nakon 20. novembra.

Ako imate neskladan aspekt, mogli bi da imate probleme s prijateljima, čak i neke skandale. Izbegavajte svaki vid kritike, cinizma, nepraktičnosti. Jako su vam važni prijatelji pa ih sačuvajte u ovom periodu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VODOLIJA

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta.

Vi sada usmeravate svoje misli o tome kako da se ostvarite i dođete do pozicije i uspeha. Borba u mislima se vodi oko toga kako da održite pažnju dok govorite i prenesete drugima svoje znanje i umeće.

Pojedine Vodolije koji imaju teže aspekte mogu biti neprincipijelni i skloni manipulaciji kako bi ostvarili ličnu korist.

Potrebno je dobro pazite ako ste u nekim pregovorima za karijeru. Izbegavajte da se hvalite da drugi ne bi iskoristili vaše ideje. Ostvarenja su moguća nakon 20. novembra.

RIBE

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem devetom polju i zadužen je za viša obrazovanja, filozofiju, religiju, inostranstvo, strance. Pojedine Ribe bi sada mogle da imaju odlaganja kada je u pitanju putovanje, moguć loš uspeh u poslu ili na ispitima.

Ako imate lošiji aspekt u natalnoj karti onda su mogući problemi i s rođacima, stoga izbegavajte konflikte svih vrsta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro