Pretraži

STIŽE KIŠA METEORA: Evo šta to znači za svaki horoskopski znak

Astro
0
Photo: pixabay.com

Astrološki gledano, kiše meteora mogu predstavljati nekoliko stvari. Pre svega, to je kosmička prašina, krhotine. Iz naše perspektive, izgledaju kao prelepi svetlosni efekti na nebu, ali u stvarnosti, oni su jedna vrsta oluje koja se dešava usled raspadanja komete, piše Sensa.Da bismo razumeli astrološki značaj kiše meteora, moramo razumeti značaj kometa. Komete se sastoje od leda, prašine i gasova. Ako bismo u tome tražili simboliku, mogli bismo reći da komete predstavljaju naše zamrznute emocije i kolektivne strahove koji izlaze na površinu kako bismo ih videli i izlečili.. Sve što smo ignorisali ili potiskivali više nećemo moći da gušimo.

Kiša meteora je vreme za inspiraciju i nove ideje koje će vam pomoći da živite svrsishodnijim životom, da se oslobodite strahova i samoporažavajućih misli.

Ovog meseca, prisustvovaćemo kiši meteora Perseida koji će se na nebu pojaviti 10. i 11. avgusta a trajaće, različitim intenzitetom sve do 1. septembra.

Evo kako da maksimalno iskoristite energiju kiše meteora na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Zemljani znaci (Jarac, Bik, Devica)

Ova kiša meteora bi vam mogla pomoći da se distancirate od praktičnog i krenete više u carstvo ideja i snova. Moći ćete da se vratite na zemlju i usredsredite se na to kako da sprovedete ove ideje u dogledno vreme. Ali za sada, samo budite otvoreni za istraživanje onoga što vam je trenutno dostupno. To je takođe vreme za učenje. Vaš um može biti otvoreniji nego inače.

Vazdušni znaci (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Za vas, ove meteorske kiše vam mogu pomoći da fokusirate svoje misli. Možete da proverite stvari sa svoje liste obaveza i da nastavite sa projektima koji su nekada ranije bili prekinuti. Mogli biste da dobijete nalet energije i zamah. Ovo je takođe vreme za druženje i možda ćete sresti ljude iz prošlosti koje dugo niste videli.

Vatreni znaci (Lav, Strelac, Ovan)

Možda je ovo vreme da se zaustavite i razmislite. Imate podsticaj da izađete, da se družite. Ipak, odvojite vreme za sebe, jer ste otvoreni za nove ideje ili realizacije koje vam se nameću. Mogli biste da ostvarite neiskorišćeni potencijal i pronađete nove načine da izrazite svoju kreativnu energiju. Prošli ste kroz tranziciju i sada je dobro vreme da odredite prioritete.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Emocije koje su potisnute ili zamrznute mogu početi da izviru iz vas. Događaji u svetu, kao i sećanja iz ličnog života, mogli bi da vas učine emotivnijim. Budite saosećajni prema sebi, ali i prema drugima. Ovo je promena koja će vam pomoći da pojačete svoju intuiciju. Kiša meteora vam može pomoći da se oslobodite nekih svojih strahova.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro