Pretraži

STIŽE IM VELIKA LJUBAV I MNOGO NOVCA! Ova tri znaka će imati najviše sreće u 2023.

Astro
0
Photo: pixabay.com

I dok će neki mučiti muku na polju ljubavi i posla, ima ionih koji će 365 uživati! Britanski astrolog Inbal Honigman je otkrio koji će to znaci Zodijaka biti najsrećniji u 2023. godini.Ovan

Od početka godine do sredine maja, Ovnovi će posebno imati sreće na polju finansija. Nadređeni, ali i članovi porodice će biti izrazito velikodušni i rešiti im sve novčane probleme. Planeta Jupiter, koja vlada srećom i bogatstvom, nalazi upravo u Ovnu, otud i tolika sreća za pripadnike ovog vatrenog znaka. Leto će biti idealno za razvoj karijere. Očekuje ih nekoliko uspešnih ponuda za posao, a Ovnovi će na svakom domnirati. Od 9. jula do 27. avgusta vladajuća planeta Mars će biti u znaku Device, što je idealan period za napredak u karijeri. Osim toga, sreća ih očekuje i na polju ljubavi. Od marta će početi da izlaze na romantične sastanke. Astrolozi kažu da Ovnovi neće znati kako da se odbrane od obožavalaca, piše Mondo. 

Rak

Zahvaljujući Veneri 2023. godine, Rakovi će od maja moći da uživaju u brojnim romantičnim sastancima. Proleće pruža priliku za nova poznanstva i zabavu. Osim toga, godina će im biti prilično uspešna u finansijskom smislu, a na leto mogu da očekuju procvat u karijeri. Od 26. juna do 10. jula, Merkur, planeta komunikacija i ugovora, pojaviće se u ovom znaku. Ako iskoriste ovaj period, Rakovi bi mogli da uspešno pregovaraju o novim uslovima ugovora i pobrinu se da dobiju veću platu.

Škorpija

Početkom maja Škorpiji će imati pomračenje Meseca, dok će im Sunce biti u Biku. Pošto su Bikovi veoma spretni s novcem, svaki savet koji Škorpije dobiju tokom ovog perioda će im biti od koristi. Oni koji žele da se okušaju u novom poslu, najbolje bi bilo da obave pregovore u periodu od 21. oktobra do 9. novembra. U to vreme će Merkur biti u Škorpiji, tako da će sve što je vezano za polje karijere imati povoljan ishod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro