Pretraži

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U RAKU 7. JANUARA: Lavovi sanjaju velike snove i ostvaruju najluđe želje! 

Astro
0
Photo: pixabay.com

Pun Mesec u znaku Raka očekuje nas 7. januara, a astrolozi otkrivaju šta on donosi svakom horoskopskom znaku.

OVAN

Ovan za vreme punog Meseca treba da pokaže više ljubavi i nežnosti prema članovima porodice. Posetite brata ili sestru, iznenadite ih tortom i razgovarajte sa njima od srca do srca. Takođe, u naredne dve nedelje bićete oličenje mudrosti i razumevanja u oblasti komunikacija. Sada donosite informisane odluke i filozofski gledajte na promene kopje se događaju. Pokušajte da uzmete olovku i napišete kratku priču; Sada izrazite sve više svoju kreativnost, piše Sensa. 

BIK

Bik takođe treba da obrati pažnju na roditeljsku porodicu. Pokažite svoju brigu za njih, kao što su oni nekada pokazali vama, pokažite šta zaista osećate. Imaćete pravi porodični odmor, pun topline i dobrih razgovora. Takođe, Bikovi mogu da pokažu svoju velikodušnost u oblasti finansija, sjajno je donirati mali iznos onima kojima je to potrebno. Nemojte izneveriti ljude koji će vam u ovom trenutku poveriti svoje tajne, čuvajte ih odgovorno.

BLIZANCI

Blizanci bi trebalo da pokažu ljubav prema sebi za vreme punog Meseca. Ako sebi često nešto zamerate i niste zadovoljni vlastitim izgledom, pohvalite sebe i recite sebi u ogledalu da ste lepi takvi kakvi jeste. Priuštite sebi prijatnu kupovinu, odmorite se, opustite se, priuštite sebi nešto što ste pre želeli. Takođe, u ovom periodu povoljno započeti novi trening i baviti se sportom.

RAK

Rakovi za vreme punog Meseca trebalo bi da osveste svoju empatiju i da pomognu nekome kome je pomoć potrebna, volontiraju, daju svoj doprinos. Pomoć ne mora uvek da bude finansijska, možete otići u sklonište za pse i pomoći volonterima da šetaju kućne ljubimce beskućnike. Takođe bi bilo dobro da ovo vreme posvetite duhovnom razvoju. Posvetite se dobrim i vrednim stvarima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

LAV

Lavovi treba da pokazuju ljubav i brigu prema starijim rođacima i prijateljima. Pripremite ukusnu večeru i pozovite ljude koji su vam bliski da vas posete. Ne zaboravite na one koji su vam pomogli na životnom putu. Možda vam je kolega rekao nešto o vama ili vam je drug iz razreda dao nagoveštaj koji vam je doneo priznanje. Jednom rečju, vreme je da se zahvalimo onima koji su pored nas. Takođe, Lavovi u ovom trenutku mogu sanjati u velikim snovima. Mesec je u povoljnoj poziciji. Uzmite svesku i zapišite u nju sve svoje najluđe želje.

DEVICA

Za vreme ovog punog Meseca i dve nedelje posle, za Device je važno da pokažu svoja topla osećanja prema kolegama. Možete napraviti ukusna jela i slatkiše i poslužiti ih na poslu. Bez razloga i povuda obradujte ljude sa kojima radite. Ukoliko je neko preopterećen poslom i obavezama, vi mu možete pomoći. Deljenje poklona i širenje dobrih vibracija je ono što vam u ovom periodu donosi mir.

VAGA

Vaga treba svu svoju nežnost da uputi roditeljima. Bez obzira koliko godina imate, da li ste "mezimica" ili su odnosi između vas zahladneli – važno je da ih obnovite i unosete toplinu u porodični dom. Budite odrasli i zreli, to znači da otpustite ljutnju, da naučite kako da oprostite i zatražite oproštaj. Takođe je dobro da se u ovom periodu zahvalite svima koji su vam pružli određeno znanje i lekcije.

ŠKORPIJA

Škorpije su jednostavno obavezne da organizuju nezaboravan odmor za svoju porodicu. Okupite celu porodicu oko svečanog stola, pogledajte stare fotografije i setite se smešnih priča iz detinjstva. Na današnji dan starijima je više nego ikada potrebna pažnja svojih unuka. Ako vaši preci više nisu živi, setite ih se lepom rečju i razmislite o dobrim delima koja su vam učinili. Takođe je povoljno kupiti album i pristupiti izradi porodičnogstabla. Vaš rad će se prenositi s generacije na generaciju.

STRELAC

Strelčevi će tokom punog Meseca imati priliku da se povežu sa srodnomdušom. Organizujte sastanak iznenađenja, pripremite mali slatki poklon i uživajte u iskrenoj radosti. Ako među vama dođe do nesporazuma, vreme je da mirno razgovarate o svemu i razmislite kako da ispravite situaciju i vratite ravnotežu svojih osećanja. Članovi porodice su komunikacioni brodovi, ako je to dobro za vašeg partnera, onda je dobro za vas. Formula ljubavi je jednostavnija nego što se čini na prvi pogled.

JARAC

Jarčevi treba da vode računa o sopstvenom zdravlju za vreme punog Meseca, čak i ako je sve u apsolutnom redu. Priuštite sebi masažu ili odlazak u banju, a što je najvažnije, dovoljno se naspavajte i pokušajte da pratite dnevnu rutinu. Vaše telo će vam zahvaliti na tome i oduševljavaće vas snagom i energijom. Takođe pokažite saosećanje prema onima koji su bili negativni prema vama. Možda vas je ponašanje neke osobe povredilo, ali razmislite o tome šta je skrivneo u srcu te osobe – šta izaziva ljutnju…

 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

VODOLIJA

Očekuju vas divni i topli porodični trenuci sa najbližima. Sve više i više zagrljaja! Oni koji imaju decu treba da prate njihov otkucaj srca, emocije i želje. Roditelj je srećan kada je njegovo dete srećno. Takođe u ovom trenutku je povoljno posvetiti se kreativnosti. Ako već nemate takav hobi, vreme je da ga započnete. Sada postoji toliko različitih opcija, jedna od njih sigurno će vam se dopasti!

RIBE

Ribe na ovom punom Mesecu treba da pruže svu toplinu i brigu porodici, posebno majci ili sestri. Odvedite je u pozorište, poklonite joj cvet ili idite zajedno u kupovinu i obradujte je svojim kupovinama. Majke često žrtvuju svoje interese zarad deteta, već ste odrasli, kada da je razmazite, ako ne sada? Takođe u naredne dve nedelje bilo bi dobro posvetiti vreme stvaranju udobnosti u kući. Mala promena u dekoraciji može napraviti veliku razliku. Ako negde nešto otpadne ili se oljušti, vreme je da se zakuca i zalepi. Otklanjanje manjih nesavršenosti na kraju će biti veoma uočljivo za vaše oko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro