Pretraži

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC U RAKU OD 17. JULA? Na ove stvari treba posebno obratiti pažnju u narednom periodu! 

Astro
0
Foto: Unsplash/Benjamin Voros

Ako obratimo pažnju, mogli bismo da primetimo mrvice hleba koje Svemir posipa, vodeći nas putem koji će ubrzati rast i razvoj naše duše.Obratite pažnju na stvari koje će se uzburkati pod ovim mladim Mesecom, jer će nam one biti vodič u kojem smeru treba da idemo i na čemu treba posebno da radimo.

To od nas zahteva da uđemo unutra, da sednemo sami sa sobom i usmerimo viziju svojih života sa mesta unutrašnjeg znanja i intuicije. Odgovori nam možda neće doći odmah, ali vežbanje strpljenja je deo ovog procesa. Stvaranje namira iz mesta unutrašnjeg znanja znači poverenje u proces i veru da će prava inspiracija i odgovori doći kada budu spremni. Ovaj proces zahteva predaju i puno vere, ali lakoća obično sledi kada im se predamo.

Mesec je dom Raku

Pronalaženje te lakoće moglo bi nam biti lakše pod ovim mladim Mesecom, jer Mesec voli da bude u znaku Raka. Mesec predstavlja naše emocije, osećaj sigurnosti i prijatnosti. Mesec takođe može da bude prikaz ženske energije u našim životima. To znači da ćemo se osećati povezanije i usklađenije sa svojim emocijama i ženskom stranom, i lakše razumeti šta nas čini sigurnima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Kako će nam biti lakše da pristupimo svom emocionalnom, mogli bismo da budemo privučeni dubinskom istraživanju svojih emocija.

Problemi oko naše majke ili majčinstva takođe mogu da se pojave za vreme ovog mladog Meseca. Mogu da nam dođu bolna sećanja iz detinjstva ili možemo da se nađemo u situaciji da treba da uravnotežimo svoje majčinske kvalitete. Majčina rana takođe može da izazove probleme oko udobnosti i sigurnosti.

Energija Raka može biti poput Božanske Majke, koja se brine za nas na sve načine na koje čeznemo da budemo zbrinuti. Može nas utešiti na pravi način, tako da se osećamo sigurno i stabilno u velikom svetu. Još jedna energija koju Rak može da nam da je energija hrabrosti, a ta hrabrost proizlazi iz čiste ljubavi. Kada volimo sebe bezuslovno, postaje nam druga prirodada se zauzimamo za svoju dobrobit, da se pobrinemo za sebe kada smo i pronađemo samopouzdanje da napravimo potrebne promene.

Pod mladim Mesecom u znaku Raka, možemo usmeriti deo ove energije ljubavi prema sebi. Možemo da kanališemo ovu energiju ljubavi prema sebi i pretvorimo je u osećaje hrabrosti, samopouzdanja i unutrašnje snage.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro