Pretraži

ŠTA MANIFESTOVATI OVAJ VIKEND? Blizanci dopustite sebi ranjivost, Vodolije fokusirajte se na ljubav

Astro
0
devojka, sreća, horoskop, more, leto, astro
Foto: Maria Teijeiro Teijeiro / Mood B / Shutterstock Editorial / Profimedia

Saznajte što biste trebali pokušati manifestovati ovaj vikend prema vašem horoskopskom znaku!Bik: sigurnost
Najbolje funkcionišete kada u vašem životu vladaju stabilnost i sigurnost. Otkrijte načine na koje možete uneti više sigurnosti u svoje odnose i kako možete stvoriti više prostora za istinsku predanost.

Blizanci: ranjivost
Tek kada dopustite sebi da budete ranjivi, možete se istinski povezati s onima koji su vam bliski. Razmislite kako možete još više otvoriti svoje srce i uspostaviti više intimnosti i poverenja u svojim odnosima.

Rak: samopouzdanje
Ponekad sumnjate da zaslužujete sve divne stvari koje vam se događaju. Sada je vreme da shvatite koliko ste izvanredni, izgradite svoje samopouzdanje i podsetite se da i vi zaslužujete ispunjen život.

Lav: autentičnost
Smatrate li da ste ponekad neautentični kako biste ugodili drugima? Zvezde vas postiču da se počnete ponašati doslednije sebi i svetu pokazati svoje pravo lice. Pravi ljudi će ceniti vašu autentičnost.

Devica: istina
Ponekad zatvorite oči jer se bojite da je suočavanje sa stvarnošću previše bolno. Ovaj vikend odlična je prilika da pronađete unutrašnju snagu i razmislite kako u budućnosti možete sami sebi lakše priznati istinu.

Vaga: pravda
Poštenje u odnosima jedna je od vaših najvećih vrednosti, a ova nedelja može biti izvrsna prilika da privučete više toga u svoj život. Pronađite načine da se ponašate još pravednije, što će dodatno ispuniti vaše odnose.

Škorpija: osećaj vrednosti
Često tražite potvrdu od drugih ljudi, ali sada je vreme da je potražite u sebi. Shvatite koliko ste zapravo neverojatni i podsetite se da ste i vi vredni ljubavi koju tako nesebično dajete drugima.

Strelac: odgovornost
Imate problema s prihvatanjem odgovornosti? Sada je vreme da pokažete zrelost i prihvatite odgovornost za vlastite greške. Prestanite tražiti krv, priznajte da niste savršeni i dopustite da vas vaše greške nečemu nauče.

Jarac: unutrašnje svetlo
U sebi nosite unutrašnje svetlo koje vam pomaže kada se osećate izgubljeno i niste sigurni šta bi trebao biti vaš sledeći korak. Zvezde vas podstiču da se povežete sa sobom i otkrijete ono unutrašnje svetlo koje će vam pomoći da stvorite život iz snova.

Vodolija: ljubav
Ljubav je na svakom koraku, a vaš zadatak je da je primetite i prihvatite. Svemir želi da ove nedelje otvorite svoje srce i shvatite da vas ljubav prati posvuda.

Ribe: posvećenost
Kako se možete više predati i prepustiti ljubavi u svojim vezama? Sada nije vreme da logično razmišljate i zaštitite se od bola, već da otvorite svoje srce i prepustite se ljubavi koja vas okružuje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro