Pretraži

ŠTA DONOSI POSLEDNJI LETNJI MLAD MESEC U GODINI: Jarčevi, sanjaćete velike snove! Ribe, vreme je da razvijete nove, zdravije navike!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Poslednji letnji mlad Mesec očekuje nas u subotu 27. avgusta u 10:16 časova i imaće snažan energetski uticaj. Uglavnom ćemo se fokusirati na teme blagostanja i sveukupnog samopoboljšanja. Inspiriše nas da usvojimo zdrave navike u svakodnevni život i poboljšamo sebe.Saznajte šta mlad Mesec od 27. avgusta donosi vašem horoskopskom znaku:

Ovan

Ništa ne može stati na put vašem blagostanju, jer je ovaj mlad Mesec odlično vreme da udahnete život svim ciljevima u vezi sa zdravljem, bilo da se radi o postavljanju čvršćih granica između posla i života ili kuvanja kod kuće. I zapamtite, ne morate da menjate sve odjednom. Mali pomaci se akumuliraju tokom vremena.

Bik

Mlad Mesec će istaći vašu pragmatičnu stranu, ali to ne znači da ne možete da uradite nešto što će podstaći vašu strast! Radost, romansa i inspiracija ne moraju biti spontani da bi bili uzbudljivi. Napravite čvrst plan da pratite svoje srce.

Blizanci

Uredite svoj životni prostor! Ovaj Mesec ulazi u vašu unutrašnju četvrtu kuću, inspirišući vas da započnete novi život kod kuće i dovedete u red svoje lične poslove. Iskoristite ovaj nalet motivacije da napravite od svog doma pravu oazu topline i ljubavi – bez nereda.

Rak

Ovaj mlad Mesec otvara mnoge mogućnosti da se povežete sa drugima i započnete važne razgovore, ali odvojite trenutak pre nego što prebrzo donosite zaključke. Možda ćete otkriti da neke neočekivane fluktuacije u srcu mogu promeniti vašu tačku gledišta. Budite otvorenog uma i ostanite posmatrač.

Lav

Vreme je da proverite svoj bankovni račun. Dobro je dovesti svoje finansije u red, posebno ako ste imali letnje troškove. Mlad Mesec pruža odličnu priliku da steknete čvrstu kontrolu nad svojim finansijama i analizirate svoju potrošnju. Napravite budžet koji ostavlja prostor i za neočekivane troškove i za luksuznu zabavu, piše Sensa.rs.

Devica

Očekuje vas uzbudljiv novi početak koji otvara sezonu vašeg rođendana. Univerzum vam trenutno pruža sve alate koji su vam potrebni da postignete sve čemu težite. Iskoristite svoju veliku pažnju na detalje da fino podesite svoje planove i sačekajte savršen trenutak.

Vaga

Podstiče vas da se malo povučete i proverite svoje duhovno blagostanje. Mnogo je intuitivnih osećanja koja se trenutno kriju u vašoj podsvesti, ali ako se posvetite prijateljima, opteretite poslom ili događajima, nećete moći da primite ove mistične poruke. Smirite svoj um i napravite prostor da istražite svoje unutrašnje ja.

Škorpija

Možda ćete otkriti da vas ovaj mlad Mesec inspiriše da razmišljate dalje od sopstvenih potreba i želja i umesto toga da se usredsredite na to kako možete da budete na usluzi svojim prijateljima ili voljenim osobama. Vaši pokloni će postati još moćniji kada odlučite da ih podelite sa svetom.

Strelac

Vaš profesionalni život je u centru pažnje, imate nove mogućnosti da steknete sve i da se popnete na lestvici karijere. Međutim, oduprite se porivu da donesete radikalne odluke ili impulsivno započnete nešto novo upravo sada. Ovo je savršeno vreme da planirate svoje sledeće korake umesto da ih radite.

Jarac

Ovaj mlad Mesec vas podstiče da sanjate velike snove i prestanete da se ograničavate. Kao zemljani znak, pragmatični ste po prirodi, ali postoje načini da se upustite u uzbudljivije i sve veće poduhvate, a da ne postanete nepromišljeni. Recite da avanturi DA!

Vodolija

Vaše lične granice će možda trebati da podesite, a ovaj mlad Mesesec orijentisan na detalje je savršeno vreme da stvari ispravite. Ako ne znate koja su vaša ograničenja, lakše je iskoristiti ih – bilo da su finansijski, emocionalno ili na neki drugi način. Počnite da se fokusirate na to kako da izgradite zdravo ponašanje i samopouzdanje.

Ribe

Verovatno okrećete novu stranicu u svojim partnerstvima, ali oduprite se želji da zaronite u ružičaste fantazije. Praktična energija ovog lunarnog Meseca traži od vas da pogledate ono što je zaista tu, a ne ono što želite da vidite, pa cenite dinamiku odnosa. Sada je vreme da razvijete nove, zdravije navike.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro