Pretraži

SPREMITE SE ZA HAOS I MALO MAGIJE: Evo šta nas čeka tokom ove retrogradne sezone

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada čujemo reč ili pojam retrogradno, znamo da će nešto verovatno krenuti po zlu, bez da razumemo šta će to za nas zapravo da znači. Dok je retrogradna planeta Merkur nešto o čemu bismo trebali da se brinemo, trebali bismo takođe da znamo da će svaka planeta koja može da bude retrogradna, postati to odjednom.

——————– Sponsored ——————–

Počevši od 10. aprila, planeta Jupiter je započela sezonu retrogradnog kretanja, a sadržala je slabiju energiju od one koju je doneo Merkur, dok je bio retrogradan.

Kao rezultat toga, mnogi ljudi nisu bili ni svesni šta se događa. No, drugi su verovatno iskusili traženje sebe, što je uključivalo i traženje svugda osim unutar sebe.

Zbog toga ćemo verovatno uroniti u iskustva koja se proširuju umom, što posebno važi za Strelčeve, Device, Ribe i Blizance.Nakon toga, planeta Pluton je retrogradna od 24. aprila, dok je Saturn 30. aprila krenuo retrogradno.

Retrogradna kretanja tih planeta bila su manje suptilna, gurala su mnoge ljude iz njihovih zona udobnosti, napred ka stvarnoj transformaciji.

21. juna, planeta Neptun je krenla retrogradno, a sledi je planeta Merkur ja je od danas retrogradna, a nakon toga Hiron 8. jula.

Ove dve sile u kombinaciji će nas naterati na pogrešnu komunikaciju i zbog sila koje će nas okružiti, možemo biti prilično loši u komunikaciji na načine koji bi mogli da budu štetni za naše živote i za nas same, ili čak i za druge.

Neki drugi problemi mogu uključivati ​​impulsivne odluke o važnim životnim aspektima, elektroniku koja je van kontrole, itd.

Možda ćemo morati da se pripremimo jer će Merkur učiniti da se osećamo uvređeno i povređeno.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Planeta Neptun će učiniti da naše granice nestanu, što bi moglo biti katastrofalno za one ljude koji su usred egzistencijalne krize koja se dogodila od svih gore navedenih retrogradnih kretanja.

Ako pravilno odigramo svoje karte, to bi zapravo moglo biti ono što nam je trebalo. Kako se i naš ego-identitet raspada, videćemo se u potpuno novom svetlu i videćemo i neku kosmičku ljubav koja se takođe pojavljuje.

Zapravo, najbolji mogući način na koji to možemo da rešimo bi bio duhovni. Pomoću naše natalne karte možemo da isplaniramo najbolje moguće odluke jednostavnim razumevanjem načina na koje će poravnanja uticati na nas.

Takođe, treba dosta da šetamo, dišemo i meditiramo. Kada započne veliki haos, moramo da zapamtimo da mi kontrolišemo naše živote. Iako možemo da mislimo da ih ne kontrolišemo, mi upravo to činimo i moramo da verujemo svojoj intuiciji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro