Pretraži

SPREMITE SE: Evo zbog čega je vladavina Ovna magičan period za sve

Astro
0
Photo: pixabay.com

Početak vladavine Ovna događa se istovremeno akda i prolećna ravnodnevnica i nagoveštava veliki novi početak italas promena, ističu astrolozi.

Ulazak Sunca u Ovna je početak astrološke nove godine, jer je Sunce prošlo kroz svih 12 znakova i sada je ponovo na početku, u prvom horoskopskom znaku.Lisa Strdust, astrolog iz Njujorka ističe da će Sunce u Ovnu doneti odlučnost i osećaj da možemo uraditi sve što hoćemo. Vatrena energija Ovna daje nam vetar u leđa i motiviše nas da idemo napred ka svojim snovima i vizijama. Budite kreativni, napravite listu obaveza i probudite motivaciju u vama – budite spremni da ostvarite željeno.

Astrološki posmtrano, sezona Ovna je velika stvar jer se u nama obnavlja sunčeva energija i imamo šansu da istražimo svoje potencijale, talente i sposobnosti, kao da ih iskoristmo za svoje dobro. Ovo je uzbudljivo vreme samootkrivanja, a to će naročito pozitivno uticati na Blizance, Lavove Jarčeve.

U periodu Riba bili smo suočeni sa snažnim emocijama i pomalo zbunjeni, ali vladavina Ovna nam donosi svesti i jasnoću. Vaćamo se svojim željama i potrebama i idemo u susret ličnom uspehu.

Ovan je snažan vatreni znak koga odlikuje pojačano samopouzdanje i samopoštovanje. Ponekad se Ovnovi smatraju kao suviše takmičarski nastrojeni i pomalo sebični. Ali, sada nam je zaista potrebno da ostavimo potebe drugih na stranu i posvetimo se svojim željama i ciljevima. U periodu Riba imali smo pojačanu empatiju i više smo se bavilidrugima nego sobom – ovo je trenutak a se situacija promeni i da se posvetite negovanje svoje duše.

Očekuje vas neverovatna harizma, sjajna aura i divna energija – u vama se budi istinski vođa koji zna kako da uradi za sebe i svoju budućnost najbolje!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro