Pretraži

SKUP PLANETA U DEVICI: Stižu nam neobični dani, vreme je da donesete važne odluke

Astro
0
Photo: Instagram/

Astrološki su pomalo neobični ovi dani. Skup planeta u Devici vodi nas u intenzivna iskustva i pojačava doživljaj onoga što se događa. Donesite odluku. Pokrenite ostvarenje jednog plana. Rešite problem iz prošlosti. Razgrnite veo nerealnih očekivanja.

——————– Sponsored ——————–

Jupiter i Neptun destabilizuju, zamagljuju istinu, daju nam osećaj da postoji nešto više od ovog što imamo, želimo prema napred, doživeti, osetiti, rasti, širiti se. Možemo otići u oblake i surovo pasti na zemlju, piše astrolog Julijana Oremović.

Zaglibiti u iluziji može nam dati privremeni osećaj ushićenja, no ne zadugo.Nešto je divno i obećavajuće, no dobro se zapitati, okrećemo li leđa istini.

Taj idealizam istovremeno se prizemljuje uz pomoć Saturna i Plutona koji nam ne daju da "odlepimo" u potpunosti. Tako danas, u ponedeljak 9.9. uprkos tome što se Sunce i Mars u Devici nalaze u T kvadratu s Jupiterom i Neptunom (beg od stvarnosti, osećaj krivice, idealizam, zanos i zanesenost, tugaljivost, zabrinutost, žrtvovanje), Mars prima Saturnove vibracije i čvrsto namerava da deluje u skladu sa stvarnošću.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Odmaknite se načas od onoga zbog čega ste poslednjih dana ili tužni, ili zaneseni, ili puni nade ili opterećeni krivicom te pogledajte šta sada možete da preduzemete i učinite kako biste dobili osećaj svrhovitog i produktivnog delovanja.

Donesite odluku.

Pokrenite ostvarenje jednog plana.

Rešite problem iz prošlosti.

Učinite nešto dobro i korisno za sebe, za svoje zdravlje, za one koje volite, za svoj posao i karijeru.

I češće propitkujte što je stvarno i moguće, a što je plod iluzije i neutemeljenog optimizma.

Razgrnite veo nerealnih očekivanja.

Sanjajte, ali otvorenih očiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro