Pretraži

Saturn je u Jarcu do marta 2020. Evo šta to znači za sve nas i kako da preživimo kad nam sedne na vrat!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Za Saturn kažu na je najgora planeta u astro svetu, odnosno najveći malefik (zločinitelj) horoskopa.

——————– Sponsored ——————–

Ipak, ne treba sve posmatrati tako mračno. Saturn jeste strog, i kad nam nosi životne lekcije, neće popustiti dok ih potpuno ne naučimo.

Rimsko božanstvo, Saturn, ekvivalent je grčkom bogu Kronu, koji je i bog vremena. Ako to imamo u vidu, možemo lakše preboleti lekcije koje nam ta planeta donosi, a budući da je Saturn u Jarcu, svom sedištu, sve do marta 2020. par saveta kako rasporediti vreme, odnosno izaći na kraj sa Saturnom, nisu na odmet.

Saturnu vreme ne znači ništa. I dok drugi prebivaju u ovom zemaljskom vremenu, stareći, Saturn je obrnuto proporcionalan istom, i što vas

Kako na nas utiče jak Saturn u Jarcu?

Kron, bog vremena, veličanstven, mudar i surov u isto vreme, jedini u Sunčevom sistemu koji ima jasan prsten, Saturn, bez kog nema napretka! Svaki astrolog zna da bez Saturnovih lekcija nema razvoja. Svideo se on nekom ili ne, bez njegovog uticaja nećemo dugoročno ići napred. Zašto?

Zato što je Saturnova priroda maratonska, uporna, izdržljiva, a njegova zračenja imaju težinu koja se može podneti tek ako se rasporede kroz određeno vreme. Zato kod njega nema ništa trenutno, sve ide polako, ispočetka ne previše obećavajuće, ali kad nakon što smo možda već oguglali i odustali od svega, kad se okrenemo unazad i pogledamo što smo sve prošli pod njegovim tranzitom, čoveku se obično otme uzdah olakšanja, a potom i uzdah divljenja. Pa da li je to moguće? Da sam ovo sve izdržao? Pa kako? Pa vidi dokle sam stigao.

Satunova dimenzija je uzvišenje, ona najviša tačka horoskopa, jer kao prirodni vladar 10. kuće i MC-a (vrha neba), on je taj koji vlada sigurnom rukom.

Kao najdublja tačka petrifikacije materije on je stena koja može podneti teret vremena. Uporedimo li ga s bilo kojom drugom planetom, Saturn će podneti ono što nijedna druga neće.Zato su Saturnovi ljudi uporni, vredni, izdržljivi, stabilni (ako je Saturn u natalnoj karti dobro postavljen), na njih se možemo osloniti kao ni na kog drugog.

Ne treba naglašavati da je Saturn prirodni vladar Jarca, a za njih provereno znamo da su programirani na duge staze i da ih ne možete zavesti lepim rečima ili lažnim obećanjima.

Kod njih je pristup istini otvoren kroz put na kom nema veštačkog šarenila. Samo ono pravo, autentično!

Zato kad vam Saturn sedne na vrat, zapamtite, on je tu došao da vas preoblikuje, pa budite mudri i prihvatite njegove izazove. Budite strpljivi, verujte da ćete tek nakon otrčanog maratona stići na onaj pravi cilj. Koji možda ovog časa ne vidite jasno, ali ga slutite.

Morate imati vere da vas na kraju čeka nešto veličanstveno, jer to je istina imali vere ili ne, ali ako verujete, lakše ćete podneti muke koje vam donosi.

Što više bežite od tih muka, Saturn će produžiti vreme njihovog trajanja. Što više prihvatate poteškoće koje život nosi i uprkos njima stojite uzdignute glave, to ćete pre položiti ispit boga vremena.

Dok je u svom sedištu, imate priliku da mu pokažete od čega ste napravljeni. Iskoristite je i uhvatite se u koštac sa svim svojim životnim problemima.

Niko vas neće tapšati po ramenu, ali znajte, Saturn to ume da ceni. Pustite ga da vas dovede do životnog ispunjenjenja svojim putem, preko trnja.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro