Pretraži

ŠANSE DA SE OBOGATE SU MINIMALNE: Ova tri horoskopska znaka imaju najmanje sreće sa novcem

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Astrološka istraživanja su došla do zaključaka da na količinu novca može uticati horoskopski znak. Evo koji to pripadnici zodijaka imaju minimalne šanse da se obogate, piše Lepa i srećna.

Blizanci

Ovaj znak spada u veoma neodlučan, a njegove neodlučnosti se ne vide samo u sitnicama (da li jesti picu ili jabuku), već i u velikim i važnim životnim stvarima. Ta neodlučnost mogla bi da ih košta veoma krucijalnih životnih trenutaka i poteza. Dok se Blizanci premišljaju šta bi mogli i kako bi to izveli, neko može da dođe na istu ideju i preotme im posao.Vaga

One su veliki perfekcionisti i kritičari, kako prema sebi, tako i prema drugima. Da bi započele određeni posao one moraju prvo sebe da uvere da su sposobne za to, pogotovo ako znaju da postoji rizik da nešto ne uspe one se dvoume i ne pristaju dok ne osete sigurnost. Takvi potezi ih mogu dovesti do loših odluka i toga da im prilike "beže" ispred očiju.

Ribe

One vole da osete sigurnost i da imaju uvek "plan B" kako bi se obezbedile u slučaju da neki posao ili dogovor ne uspeju. Kao i prethodna dva znaka veoma su obazrive, a to ih može koštati mnogih prilika, kako poslovnih, novčanih, tako i ljubavnih.

Stoga, orhabrite se, uzmite stvar u svoje ruke i ne dozvolite da prilike prolaze pored vas.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro