Pretraži

SAMO 3 ZNAKA OSETIĆE POVOLJAN UTICAJ RETROGRADNOG MERKURA: Evo koga od 23. avgusta očekuju uspeh i blagostanje! 

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada nastupi retorgradni Merkur, većina se "hvata za glavu". Zaboravljaju gde su ostavili ključeve, stvari, tehnologija im ne ide od ruke, a ni papirologija. Ove godine Merkur će po treći put krenuti retrogradno 2023. godine od 23. avgusta i trajaće sve do 15. septembra 2023.

Njegov retrogradni hod pogodiće većinu horoskopskih znakova, a najviše će se odraziti na Blizance i Device u podznaku jer je to njihov vladar. 

Međutim, na sledeća tri astrološka znaka treći retrogradni Merkur u 2023. godini odraziće se veoma povoljno. Pogledajte koji to znaci u pitanju:

BIK

Vaša želja da napredujete dodatno će se pojačati tokom retrogradnog Merkura od 23. avgusta do 15. septembra 2023. godine. Ako ste u potrazi sa novim poslom, samo nastavite. Ići će vam od ruke. Ostali znaci horoskopa sa kojima te okruženi često će imati potrebu da zaboravljaju dogovore. Vi ih uredno zapisujte, kako biste imali sve crno na belo. U ljubavi vam dolazi do uviđenja gde ste grešili i kako to da ispravite. Partnera oduševite kratkim putovanjem. Slobodni Bikovi uživaće u slobodi i pažnji sa svih strana.

LAV

Vašu dominantnu prirodu ne može da poremeti ni retrogradni Merkur. Osetićete pojačanu snagu da završite započeto. Od ruke će vam ići komunikacija sa manje energičnim ljudima, jer ćete ih upravo vi pokrenuti. Možda vas očekuju promena na poslu, ali ne brinite. Vi odlično "plivate" kad se stvari menjaju. U ljubavi obratite samo pažnju kome poklanjate svoju pažnju, kako ne biste posle zažalili.

RIBE

U periodu retrogradnog Merkura od 23. avgusta do 15. septembra 2023. godine više se fokusirajte na stvaranje, ideje, pisanje, pogotovo ako radite posao u tom domenu. Oni koji se bave savetovanjem i konsultacijama doživeće napredak. Ljudi će prepoznati vaš trud. Moguće su kako dobronamerne, tako i zlonamerne kritike. Ne dozvolite da one loše utiču na vašu sreću. Držite se podalje od ogovaranja i svoj privatan život čuvajte za sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro