Pretraži

RETROGRADNI MERKUR U 2022: Evo kako će to uticati na znakove Zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Početkom prvog meseca ove godine, tačnije 13. januara, odigraće se veliki kosmički događaj. Merkur će biti retrogradan u znaku Vodolije, a ovaj tranzit će imati direktan uticaj na život znakova, piše Luftika.rs.

Tokom ovog perioda, znakovi će dobiti podsticaj u oblasti kreativnosti. Imaće sposobnost da sagledaju život iz drugog ugla i posmatraju nove perspektive. Za mnoge znakove Zodijaka, pravo je vreme za ponovni početak, kako u ljubavi, tako i u karijeri.

Evo kako će retrogradni Merkur uticati na horoskopske znakove:

Ovan

Retrogradni Merkur od 14. januara 2022. primorava vas da preispitate neke nedavno usvojene odluke ili stavove. Moguće kontradikcije, iznenađenja ili vanredni događaji u odnosima između partnera para ili između strana uključenih u sukob; jedna od mogućih ipostasi bila bi promena mišljenja partnera čije će opravdanje biti teško razumljivo.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Bik

Što se vas tiče, ovaj retrogradni period će uneti nevoljnost ili kašnjenje ili želju da se verifikuje i preformuliše nedavno formulisani zahtev ili stav prema životnim i/ili poslovnim partnerima, posebno ako su oni osnovani. sukobi.

Blizanci

Merkur u naizgled retrogradnom kretanju daće povoda za odricanja, revizije mišljenja, tako da će razgovori započeti pre nekoliko nedelja, a koji kao da idu ka srećnom kraju, biti odloženi. Dobar deo ima i u ovom tranzitu, koji će trajati do početka decembra: omogućiće produbljivanje elemenata zakonitosti pretpostavljenih sporazumom, ugovorom, udruživanjem, pa čak i brakom.

Rak

Period od 3. do 26. januara mogao bi da dozvoli povlačenje obećanja, odustajanje od rešenja u poslednji čas iz stvarnih razloga (potreba odobrenja, konsultacija, pribavljanje mišljenja) ili subjektivnih, preispitivanje ljudi čija volja zavisi od rešavanja novca (plata, dodatak, penzija, stipendija, naknada, pomoć).

Lav

Retrogradni Merkur u Vodoliji i Jarcu će uvesti, tokom tri nedelje, neophodnu nevoljnost u sentimentalnim vezanostima, posebno u onima koje su se desile previše iznenada; dobićete priliku da analizirate sebe i svoje najmilije.Device

Device će nastaviti, na tri nedelje, stvar u vezi sa dokumentima, službenim dokumentima ili ugovorom o prodaji, kupovini, zakupu.

Vaga

Moraćete da budete oprezniji, oprezniji i spremniji da povežete radnje koje preduzimate sa pravnim okvirom koji ih reguliše. U naredne tri nedelje možete predati svoj CV da biste učestvovali u selekcijama, konkursima, nagradama ili se možete prijaviti za različite vrste provere stručnog znanja da biste dobili diplome i sertifikate.

Škorpija

Retrogradni Merkur će vratiti stare, nerešene probleme sa novcem ili će vas dovesti u poziciju da ponovite neke kalkulacije da vidite u kojoj meri još uvek možete da poštujete obećanja ili projekte koji su u toku.

Strelac

Ovaj period će vam usaditi zdravu potrebu da više razmišljate kada morate da odlučite o problemu, da se uključite. Biće to tri nedelje tokom kojih se preporučuje da preispitate svoje odluke.

Jarac

Prvi retrogradni Merkur u 2022. favorizuje konfuziju oko pravca u kojem treba da idete u stvari koja sadrži mnoge tajne, zagonetke ili istine koje se ne mogu reći naglas.

Vodolija
Retrogradni Merkur u Vodoliji i Jarcu unosi notu sumnje ili nepoverenja prema prijatelju. Želećete da nijansirate svoja obećanja data poznanicima nakon pažljive unutrašnje analize ili praćenja informacija koje su otkrile drugačije lice njihovih namera.

Ribe

Ovaj period će vam dati priliku da tokom tri nedelje analizirate profesionalnu ponudu koja vam je data pre izvesnog vremena ili da razmotrite alternativu poziciji na kojoj se sada nalazite.

Zaključak Iako je većina nas srećna što samo prođe kroz ovaj period, ne samo da možete preživeti, već možete i napredovati tokom prvog retrogradnog Merkura 2022.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro