Pretraži

RETROGRADNI MERKUR PRAVI HAOS: Ova tri znaka će propatiti u narednom periodu

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ljubavni život posebno će trpeti, a između privatnog i poslovnog doći će do velike napetosti i neravnoteže, piše luftika.rs.

Astrolozi tvrde da će Ovan, Rak i Vaga posebno propatiti u narednom periodu.

Ovan

Retrogradni Merkur pogodiće vaša polje partnerstva i posebno treba da pazite šta pričate. Tokom retrogradne faze, asteroid Kiron, koji predstavlja naše stare, ali nezalečene rane, stvara opozicioni aspekt sa Merkurom.

Suprotstavljanje Merkura Kironu biće poučno, očekuju vas važne lekcije, ali i testovi na polju romanse.

Izbegavajte donošenje naglih odluka i ne dopustite da vam strasti kreiraju stvarnost. Sačekajte da tenzije opadnu i ne dozvolite da impulsivnost prevlada, jer bi u suprotnom svi važi veliki životni planovi mogli da propadnu.Rak

Vaša prošlost se budi tokom ciklusa retrogradnog Merkura. Gubite emocionalnu sigurnost, a stare porodični problemi mogu isplivati na površinu.

Jedino što vam može pomoći u ovom trenutku jeste da se oslobodite tereta koji nosite na svom srcu.

Promenite neke stvari, svoje navike, napravite sitne izmene u životu i okrenite novi list.

Sredite svoj životni prostor, preuredite nameštaj i oslobodite se opipljivih stvari u domu koje vas sprečavaju da napredujete i koje vam bude ružna sećanja.

Vaga

Retrogradni Merkur hrani vaše loše navike, a naročito će negativno uticati na vaše samopouzdanje.

Ovo može biti težak tranzit za vas i Vage će verovatno imati lošu komunikaciju i napetost sa nadređenima na radnom mestu.

Pokušajte da se povežete sa prirodom kroz planinarenje i meditaciju na otvorenom kako biste ponovo procenili ono što je zaista važno. Iskoristite narednih nekoliko nedelja za razmišljanje o tome kako da poboljšate komunikaciju u nekim odnosima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro