Pretraži

PUNI SU RAZUMEVANJA: Ova tri horoskopska znaka najviše opraštaju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ne da bi ikada učinili isto! Njihova hladna, sabrana vibracija pomaže im da se snađu u drami, ali, iako su uglavnom poštenog duha, njihova moć perspektive znači da mogu funkcionisati hladnije od ostalih elemenata i možda izgledati udaljeno, distancirano, u poređenju sa, recimo, emocionalnim vodenim znakom, piše Luftika.rs

Elementi su uvek udaljeni četiri znaka jedan od drugog: Za vazdušne znakove Blizanci su treći znak zodijaka, Vaga šesti, a Vodolija deveti. Ovo postavljanje donosi dobre vibracije i znači da se vazdušni znakovi uglavnom slažu sa ostalim vazdušnim znakovima, bilo kao prijatelji, ljubavnici, članovi porodice, ili kao saradnici u poslu. Jednostavno se kapiraju.

Za svaki modalitet postoji jedan vazdušni znak – koji, inače, klasifikuje horoskopske znakove prema tome da li padaju na početku sezone (kardinalni znakovi), sredinom sezone (fiksni znakovi) ili na kraju sezone (promenljivi znakovi).Blizanci

Blizanci su promenljivi vazdušni znak, što znači da dolaze na kraju sezone (u ovom slučaju u proleće) i poznato je da su fleksibilni. Ovaj brbljivi znak ima sposobnost da razume situacije kilometrima unapred, što im pomaže da lako donose odluke.

Prema Blizancima nema ispravnog ili pogrešnog načina razmišljanja ili delovanja. Kao znak koji predstavljaju, Blizanci prihvataju fluidnost i promene u životu i pokušavaju da razumeju sve strane situacije, zahvaljujući svojoj dualističkoj prirodi. Oni su ti koji dele važne vesti, kako istinu tako i tračeve.

Vaga

Vaga je kardinalni vazdušni znak, što znači da dolazi na početku sezone (jesen) i poznato je da je vođa. Intelektualne vage kritikuju umetnost i društvo dok pomažu u oblikovanju sveta. A glasine su tačne – oni su znak zodijaka najpoznatiji po flertovanju.

Vage su poznate i po svojoj sposobnosti da donose poštene i fer odluke, ali često im treba puno vremena da se odluče i izaberu, jer mogu saosećati sa obe strane – zbog čega mogu biti neodlučni i skloni da idu kod drugih po savet.

Vodolija

Vodolija je fiksni vazdušni znak, što znači da pada usred sezone (zima) i poznato je da je tvrdoglava. Predstavljeni su kao vodonoša, jer svetu daonose znanje. Vodolije su humanitarci zodijaka i razgovaraju sa kolektivom i bore se za njega.

Oni obrađuju situacije, veze i vesti dubljim i sporijim tempom od ostalih vazdušnih znakova, jer su usredsređeni na širu sliku – pokušavaju da vide kako informacije koje nauče mogu pomoći društvu da se razvija.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro