Pretraži

PUN MESEC U ZNAKU DEVICE: Donosi nam važne i teške lekcije, ali će nam dati snagu i hrabrost!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovaj pun Mesec 9. marta 2020. godine, u sudaru je sa Neptunom, pa će se mnogima u životu dogoditi previranja, konfuizija i skandali. Ovakav položaj planeta uticaće na zdravlje i raspoloženje, a naročito će se javiti određeni strahovi, piše Lovesensa.

Ipak, nije sve tako mračno, jer pun Mesec istovremeno kreira trigon sa Jupiterom i donosi dobru sudbinu, nadu i poverenje. Takođe, sekstil Jupitera i Neptuna donosi spiritualnu energiju i promoviše sve dobre strane punog Meseca.

Dok Neptun u dodiru sa punim Mesecom stvara strahove, mi polako učimo iz njih i testiramo svoju snagu i moć, da bi se uz podršku Jupitera ovih strahova zauvek oslobodili.Pun Mesec u znaku Device doneće osećaj da će sve biti u redu. Imaćete nadu i veru u bolje dane, a to će vas motivisati da napravite nešto više od svog života.

Jupiter takođe pomaže da stvorimo osećaj iskrenosti. Odustajete od osvete i mračnih planova – dopuštate karmi da se pozabavi za svaki loš postupak.

Ovaj pun Mesec idealan je za prevazilaženje strahova i deluje na vas poput ogledala – pokazuje koje slabosti vas sprečavaju da uspete. Ovo su samo lekcije, a ne kobno suočavanje sa realnošću. Pun Mesec je znak da treba krenuti napred i prestati sa samokritikama i osudama.

Prvo ćemo steći važne i teške lekcije, a onda ćemo pronaći snagu i hrabrost da napravimo sopstvene izbore i jedinstvene korake.

Pun Mesec uvek ima određenu nit koja ga povezuje sa prethodnim mladim Mesecom, a ovaj prethodni definitivno je bio izvor ljubavne i erotske energije.

Ova zavodnička i kreativna energija prenosi se i na pun Mesec u Devici koji će nas začarati sve do sledećeg mladog Meseca, odnosno do 24. marta.

Iskoristite njegovu magičnu svetlost i prepustite se novim poslovnim projektima ili ljubavnim ostvarenjima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro