Pretraži

PUN MESEC U VATRENOM OVNU: Evo šta donosi svakom znaku Zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovaj pun Mesec 13. oktobra će biti dosta jak i tražiće od nas da se pokrenemo. Mnoge osobe koje su rođene u trećoj dekadi ili imaju neke važne planete na 20 stepenu će najviše osetiti ovaj pun Mesec. Mesec će praviti dosta aspekata pa će biti raznih dešavanja.

——————– Sponsored ——————–

Pojedine osobe traže nešto što žele dok neke razmišljaju o tome šta im pripada, piše astrolog Željka Knežević. Usled raznih aspekata Mesec nas vodi na jednu stranu da se suočimo sa preprekama i da ih savladamo dok drugi put vodi ka Saturnu i Plutonu iz Jarca i oslobađanju starih i duboko utkanih navika i stavova. Jako važan je ovaj pun Mesec jer menja mnoge životne puteve i donosi nam nešto novo što će biti dobro za nas u budućnosti.Mnoge osobe mogu biti eksplozivne i da lako menjaju raspoloženje pa se pokušajte primiriti i ne reagovati burno u nekim situacijama koje vam nisu po volji. Mesec u Ovnu da li to bio pun tranzitni ili natalni uvek sebe stavlja na prvo mesto. Um je brilijantan i pronicljiv mada ste skloni izlivu besa, nervozi dok mnogi mogu imati i glavobolju jer je Ovan simbol glave.

Ovaj položaj Meseca nije istrajan niti strpljiv i mnoge stvari posmatra i oseća svojim egom. Svakako da ovaj pun Mesec može doneti iznenadne partnerske sukob kako poslovne tako u poslovnom partnerstvu, prijateljstvu i ljubavi.

Šta mogu da očekuju pojedini horoskopski znakovi za vreme punog Meseca?

OVAN

Kod vas se dešava pun Mesec pa vi možete biti dosta popularni što bi zadovoljilo vaš ego. Kako Mars tranzitira kroz Vagu i vaše polje partnerstva treba da obratite pažnju da ne dođe do ishitreni ulazaka u vezu, posao ili da ne dođe do konflikta i nesporazuma. Pojedini Ovnovi koji su slobodni ili bez posla sada bi mogli da uđu u vezu ili pronađu posao.

BIK

Kod vas se pun Mesec dešava u polju psihe, duhovnosti pa bi tu bile usmerene vaše emocije. Mnogi Bikovi trebaju čuvati zdravlje i redovno se kontrolisati tokom celog meseca. Za vreme Punog Meseca Uran iz vašeg znaka će biti u opoziciji sa Venerom i Merkurom iz Škorpije pa možete imati iznenadnih problema sa partnerom zbog nepredviđenog neugodnog događaja. Moguća je nervoza nemir i neprilagođavanje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

BLIZANCI

Kod vas se pun Mesec dešava u kući prijatelja, planova, želja, očekivanja, grupa, udruživanja. Mnogi Blizanci sada mogu iznenada da upoznaju nove osobe pa bi trebali dobro da razmisle i ne donose odluke na prečac. Jako je naglašena kuća posla pa bi trebali da razlučite dobro jer se smenjuju pozitivni i negativni aspekti.

RAK

Kod vas se pun Mesec dešava u polju karijere, jednog roditelja, autoriteta gde može doći do iznenadnih i neočekivani dešavanja. Mnogi Rakovi imaju nepovoljan položaj Marsa što će ih činiti dosta nervoznim gde treba da se paze i u saobraćaju. Ovaj pun Mesec može da pokrene neke radove u kući ili izazove čak i kvarove. Neki radovi koje radite u tajnosti sada vam mogu doneti uspeh.

LAV

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u devetom polju gde pokreće inostranstvo, saradnju sa strancima, viša učenja, vizije, filozofiju. Kako ste vi vatreni temperament strogo trebate paziti da sa nekim poslovnim partnerom ne pokvarite odnos zbog vaše komunikacije koja je nesmotrena. Poslušajte svoju intuiciju i budite mudri u pregovorima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

DEVICA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u osmoj kući što bi moglo da se odnosi na finansije posebno što Mars tranzitira kroz vaše polje finansija i imovine uopšte. Vi imate dosta podrške kada su aspekti u pitanju jedimo možete biti nesigurni u sebe pa bi trebali pitati nekoga ko vam može pomoći. Moguće je da se pojavi strah od promene pa ga prevaziđite.

VAGA

Kod vas se pun Mesec dešava u sedmom polju partnera gde može doći do nekih iznenadnih izliva emocija. Mnoge Vage i dalje imaju pozitivan upliv za finansije. Marsova energija je dosta jaka pa trebate biti pribrani i ne dozvoliti da ona vlada vama jer ste vi gospodar svoje energije. Ovaj Pun Mesec može od vas tražiti da prekinete staro ponašanje kada je partner u pitanju i krenete novi način ponašanja.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u šestom polju i baca senku na dvanesto polje u kojem tranzitira Mars gde može pokrenuti novo poglavlje duhovnosti u vaš život i drugačiji pogled na život. Svakodnevni život novi preokreti su aktivni pod ovim aspektom Meseca. Moguća su razrešenja nečega što je bilo pod blokadom i starim navikama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u petoj kući dece, ljubavi, zabave, poklona, planova pa vi možete na tom polju ispoljavati svoje emocije. Pazite da ne prenaglite. Merkur i Venera će biti u vašem dvanestom polju pa su moguća sudbinska dešavanja na vašoj poslovnoj lestvici kroz dobre kontakte sa inostranstvom ili strancima.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u četvrtom polju koje prestavlja majku porodicu, dom, nove početke. Mnogi Jarčevi će imati neki razgovor koji može biti od velike važnosti za posao i budućnost. Mars koji tranzitira kroz Vagu vam donosi ogromnu energiju sa kojom se nije lako izboriti. Svakako da treba konstruktivno potrošiti energiju kroz fizičku aktivnost.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u trećem polju koje je simbol komunikacije, braće, sestara, komšiluka, dogovora, trgovine, kratkih putovanja. Emocije Punog Meseca se troše kroz komunikaciju pa pazite šta pričate i šta vama pričaju ne treba da vas pogađa emotivno. Merkur i Venera tranzitiraju kroz Škorpiju pa bi neko mogao da iskoristi vašu naivnost i dobrodušnost.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u polju imetka i finansija. Kako god bile finansije vaše ili tuđe vi možete imati prosperitet. Imate podršku Marsa ceo mesec pa bi mogli pre retrogradnog Merkura ako prodajete ili kupujete nekretninu ili nešto drugo da iskoristite povoljne prilike. Moguće je suočavanje sa bivšim partnerom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro