Pretraži

PUN MESEC U RIBAMA: Donosi nam nervozu i nesigurnost, a ovi znakovi treba posebno da budu na oprezu

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovaj Pun Mesec u Ribama, u noći između 13. i 14. septembra, u konjukciji s Neptunom i u opoziciji s Marsom i Suncem iz Device, dovešće mnoge do nervoze, zablokirane intuicije, nesigurnosti i bežanja od stvarnosti. Venera i Merkur ulaze u Vagu pa treba da budete oprezni da se ne uvučete u emocionalnu priču iza koje stoji manipulacija. Ovaj Mesec će podstaći mnoge na saosećanje i humanost, dok bi osetljivi i povodljivi pojedinci trebali biti na oprezu od raznih vrsta poroka.

——————– Sponsored ——————–

Ovaj Pun Mesec će mnoge dovesti do nervoze, zablokirane intuicije, nesigurnosti, bežanja od stvarnosti, alergija, zaraznih bolesti i mnogih drugih stvari koje još uvek zavise od vaših ličnih planeta i aspektima unutar horoskopa, piše astrolog Željka Knežević.

S druge strane, povoljan aspekt s Plutonom iz Jarca može nam pružiti kreativni talent i sposobnost uveravanja.

Tokom Punog Meseca, Venera i Merkur napuštaju znak Device i ulaze u Vagu, pa biste trebali da budete oprezni da se ne uvučete u emocionalnu priču iza koje stoji manipulacija. Neki znakovi će biti boležljivi, a mnogi će biti vrlo saosećajni za ljude koji su nemoćni i imaju težak život.Ovaj Pun Mesec bi trebalo da podstakne mnoge ljude na saosećanje i humanost, dok bi pojedinci trebali biti na oprezu od poroka i truditi se da obuzdaju povodljivu prirodu.

Ovan

Vama se Pun Mesec događa u dvanaestoj kući zaduženoj za duhovnost, zdravlje, psihu, pa se tu događaju stvari. Vaša planeta Mars će biti u Devici ceo mesec, gde pokreće poslovne, svakodnevne aktivnosti. Dobra energija sa sobom nosi i dobro zdravlje, uz podršku Marsa. Merkur i Venera se kreću u vašem partnerskom polju što vam donosi lepo partnerstvo.

Bik

Vama se Pun Mesec događa u jedanaestom polju koje je polje planova, prijatelja, očekivanja, želja koje će se ovog meseca usresredite na te aspekte života. Mnogi Bikovi sada imaju lepa događanja u ljubavi i sa svojom decom i nakon što Merkur i Venera uđu u vaše šesto polje, mogli bi imati neke prilično dobre aspekte u vezi sa svakodnevnim radnim situacijama i sa zdravljem.

Blizanci

Vama se Pun Mesec događa u desetom polju, koje je povezano s jednim roditeljem, karijerom, šefovima i nadređenima, tako da biste trebali da vodite računa o tim životnim aspektima. Mnogi Blizanci mogu imati vrlo lepe životne aspekte kada su u pitanju deca, ljubav, planovi, pokloni i sve lepo što se manifestuje tokom meseca.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Rak

Vama se Pun Mesec događa u devetom polju koje je polje dugih putovanja, znanja, spoznaje, učenja, tako da će se promene dogoditi u tom smeru, dok će s druge strane Mars iz trećeg polja hteti da raspravlja o svemu. Oprez u saobraćaju i kod svađe s rodbinom i susedima. Merkur i Venera ulaze u Vagu, vaše prirodno četvrto polje tako da može doći do sukoba i rasprava u kući i porodici.

Lav

Vama se događa Pun Mesec u osmom polju, koje je povezano s transformacijom, zarađenim novcem i nasleđivanjem, kreditom, nekim sponzorstvom, ulaganjem tuđeg novca. Mnogi Lavovi sada mogu dobiti više novca. Pojedinci mogu završiti sa starim partnerima i ne slagati se s njima. Venera i Merkur ulaze u vaše treće prirodno polje pa to može doneti neke priče i dogovore, pa čak i neke kritike pojedinaca kada su u pitanju poslovi i ugovori koji vam se ne sviđaju.

Devica

Imate pun Mesec u polju partnerstva, pa će biti i teža situacija, posebno će napetost podići Mars iz vašeg znaka, dok će Venera i Merkur ući u vaše drugo polje financija i započeti razgovore o planiranju, dogovorima. Mnoge Device bi sada mogle da zahtevaju veću količinu novca za svoj rad, jer skromnost sada nema smisla.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Vaga

Vama se Pun Mesec događa u šestom polju dnevnih obaveza, zdravlja, ishrane, lečenja, dok je Mars u vašem dvanaestom polju psihe i duhovnosti, tako da postoje promene u tim segmentima. Mnoge Vage će se nakon ulaska Venere i Merkura u vaš znak s Marsom iz dvanaestog polja zaljubiti u pravu osobu koja im sudbinski pripada.

Škorpija

Vama se ovaj Pun Mesec događa u petom polju ljubavi, dece, planova, sporta, tako da biste na tim poljima mogli imati promene koje mogu biti vrlo značajne. Mars je u vašem jedanaestom polju prijatelja, planova, nadanja i očekivanja, tako da se tu događaju neke promene. Mnoge Škorpije, ulaskom Venere i Merkura u svoje dvanaesto polje tajni, duhovnosti, psihe mogu osetiti neku neobjašnjivu situaciju ili čuti tajnu.

Strelac

Vama se ovaj Puni Mesec događa u četvrtom polju majke, porodice, kuće i kako je Mars u Devici i vašem polju karijere, oca, šefa i nadređenih, ovde se događaju važne promene koje vam se možda neće svideti. Venera i Merkur prelaze u vaše jedanaesto polje pa možete postići dogovor i ispuniti svoje nade, želje i očekivanja uz pomoć Venere.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Jarac

Vama se ovaj Pun Mesec događa u trećoj kući i odnosi se na komunikaciju s braćom i sestrama, susedstvom, vezano je uz saobraćaj i učenje, dok je Mars u vašoj prirodnoj devetoj kući visokog obrazovanja, religije, fakulteta i daje vam promene u tom polju. Venera i Merkur ulaze u polje Vaga odnosno polje partnera, tako da može doći do neslaganja između vas i vašeg partnera.

Vodolija

Vama se ovaj Pun Mesec događa u drugom polju novca i poseda pa može biti promena u tom aspektu života. Mars je u vašoj osmoj kući koja je prilično jaka za transformaciju i novac koji niste lično zaradili, tako da se i tu događaju promene. Merkur i Venera ući će u Vagu 14. septembra, tako da to može pokrenuti nove impulse i posao gde se može pojaviti prilika za lepo putovanje.

Ribe

Kod vas se odvija Pun Mesec i možete očekivati puno razgovora i razmene emocija s partnerom. Mars će biti u Devici ceo mesec, tako da bi moglo biti više novca, uz pomoć partnera. Prelazak Venere i Merkura u Vagu mnogo je bolji period za vas i više ne biste trebali proveravati sve na poslu, gde je moglo biti nekakvih smicalica od kolega. Ako imate bilo kakve parnice u toku, angažujte dobrog stručnjaka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro