Pretraži

PUN MESEC U OVNU OD 1. OKTOBRA 2020.: Znakovi, vreme je da razrešite neke situacije koje vas već dugo muče

Astro
0
Photo: Instagram/

Pred vama su nova iskustva i promene koje biste trebali da dočekte raširenih ruku, pišu Stil atma.hr.

Moguće je da će neke maske pasi, a neke tajne izaći na videlo. Mnoge osobe će imati potrebu da se reše prošlosti i okrenu novu stranicu i krenu novim životnim putem. Pun Mesec donosi pomalo haotičan period, ali ćemo iz njega svi izaći jači i mudriji. Naročito povoljno će uticati na Blizance i Lavove.

OVAN

Pun Mesec vam donosi energiju koju možete da iskoristite da savladate sve prepreke koje su vam stajale na putu do cilja. Ukoliko se potrudite i budete promišljeni, ostvarićete veliki uspeh na polju karijere. Vašu hrabrost, brzopletost i neustrašivost sada treba zameniti opreznošću.

BIK

Neophodno je da u narednom periodu posvetite sebi vreme i dobro razmislite u kom pravcu želite da nastavite. Budite otvoreni sa partnerom ukoliko ne želite da komplikujete sebi život. Što se posla tiče, dodatni oprez nije na odmet. Pazite kome se poveravate.

BLIZANCI

Prilika za zaradu veće sume novca je odlična. Na poslu će vam sve ići od ruke, a ukoliko ste slobodni moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Karijera kreće uzlaznom putanjom. Vreme je da se pokažete u najboljem svetlu i možete dobiti iznenadnu priliku kada je posao i karijera u pitanju. Počnete da verujete u svoje sposobnosti. Moguće je da će neko iz bliskog okruženja pokazati svoje pravo lice i razočarati vas…

LAV

Iako je prethodni period bio nešto lošiji, od 1. oktobra sve kreće na bolje. Imaćete veliku dozu optimizma i sve će vam ići od ruke. Posvetite se porodici i partneru više.

DEVICA

Vreme je pravo da raščistite sa svim stvarima koje vas opterećuju i stvaraju vam pritisak. Budite oprezni sa trošenjem novca, postoji mogućnost da se zadužite. U emotivnom odnosu je sve stabilno, ali će vam prijatelji zadavati glavobolje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Polje ljubavi i karijere je pod uticajem ovog punog Meseca pa je potrebno da balansirate kako bi sve bilo u najboljem redu. Da bi izbegli konflikte potreban je kompromis, razumevanje i podrška partnera. Posvetite se više sebi.

ŠKORPIJA

Sada je važno da se posvetite zdravlju. Ukoliko ste bez posla, velika je verovatnoća da ćete naići na zanimljivu ponudu. Takođe, postoji mogućnost da upoznate srodnu dušu…

STRELAC

Poznanstvo sa jednom osobom će na vas ostaviti snažan utisak. Ukoliko ste zauzeti dobro razmislite da li je vredo zbog nje napustiti mirnu luku. Imate veliku podršku prijatelja i porodice, pa će vam sve situacije u narednom periodu pasti lakše.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Ovaj pun Mesec je, za vas, u zanku porodice, utočišta i mira. Pojedini pripadnici ovog znaka bi mogli da zasnuju zajednicu sa partnerom ili da uđu u brak.

VODILIJA

Trebalo bi malo više pažnje da posvetite komunikaciji sa okruženjem. Bilo bi dobro da kontaktirate ljude koju su vam dragi, a niste i dugo čuli. Pravo je vreme i da raščistite neke stvari iz prošlosti i mirna srca nastavite dalje. Posvetite se više sebi.

RIBE

Ovaj pun Mesec vam donosi odlučnost i podrška zvezda i daje vam tu mogućnost da pobedite konkurenciju. Mnogim Ribama se smeši finansijski napredak. Mnogi strahovi mogu izbiti na površinu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro