Pretraži

PRATIĆE VAS SREĆA: Za ova 3 astro znaka vladavina Vage je najbolji period!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Vladavina Vage počela je 23. septembra i traje do 23. oktobra 2019. godine, a evo koje znakove u narednom periodu prati srećna zvezda, piše Lovesensa.

——————– Sponsored ——————–

Da li ima nešto magičnije od promene boja lišća? Jesen nas često asocira na tugu, ali to je jedan od najromantičnijih i najčarobnijih perioda u godini. Tada možemo a vidimo kako se priroda polako transformiše, ai mi zajedno sa njom.

Uz čaroliju jeseni, posebnu magiju donosi i vladavina pravične Vage. U kombinaciji sa šarmantnom i zavodljivom Venerom, period Vage donosi nam divne trenutke, naročito na ljubavnom planu.

Evo koje znakove očekuje najveća sreća u vladavoini Vage, odnosno do 23. oktobra:BLIZANCI – uvek u centru pažnje

Dragi Blizanci, napokon ste spremni da izađete iz školjke i zasijate poput pravog bisera. U prethodnom periodu, tokom vladavine Device, bili ste opterećeni teškim emocijama i negativnim mislima, a sada se situacija drastično menja. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizuje utemeljene emocije i porodicu. Sada lako otkrivate sve što vam je na duši, postajete svesniji i razumete sebe. Veliki teret vam pada sa srca. Ovo je savršeno vreme za slavlje, zabavu i radost, a posebno ćete uživati u flertu. Moguće je da ćete baš u ovom periodu upoznati srodnu dušu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA – osvajate neverovatnim šarmom

Sunce, Merkur i draga Venera sada su na strani pravične Vage. Spremni ste da se zabavljate i počinjete više da cenite sebe. Shvatili ste da je ljubav prema sebi prvi korak ka istinskoj sreći. Napokon možete da odahnete i ostavite prošlost iz a sebe-. Vreme je za nove uspehe, trud i pobede, ali prvo se opustite i obnovite energiju. Srećno!

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VODOLIJA – veliki unutrašnji mir

U periodu Device bili ste u procesu transformacije koja se uspešno završila. Vaše greške bile su uvećane, prihvatili ste svaki svoj karmički dug i sada je vreme za rasterećenje. Sunce trenutno proilazi kroz vašu devetu kuću, odnosno kuću optimizma, očekivanja i šansi. Smireni ste i spremni da se ukrcae na brod kojoi plovi ka srećnoj budućnosti. Razne mogućnosti ređaju se pred vama, a vi ćete izabrati samo najbolje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro