Pretraži

POSLEDNJI MLAD MESEC PROLEĆA DONOSI NOVE POČETKE: Njegov uticaj najviše će osetiti ovih 5 ZNAKOVA, a evo šta astrolozi savetuju! 

Astro
0
Foto: Unsplash/Benjamin Voros

Poslednji mladi mesec proleća nastupa 18. juna u Blizancima koji su vazdušni znak. Nekoliko dana kasnije, počinje leto, pa je prilika da zaokružimo jednu viziju i krenemo ka drugoj.Mlad mesec nastaje kada se sunce i mesec spoje u istom znaku i stepenu. Astrološki, to se smatra vremenom novih početaka i ispoljavanja želja. Razjasnite šta želite da ostvarite. Mlad mesec u junu 2023. aspektuje planetu Neptun. Kao rezultat toga, možemo se osećati kao da su naše težnje dostižne, piše Today.

Mlad mesec će najviše uticati na ovih 5 znakova zodijaka:

Bik

Novac vam je u prvom planu. Ako postoji investicija koju želite da napravite, uverite se da imate sve informacije za nastavak. Svaki mali detalj će vam pomoći da mudro donesete odluku.

Blizanci

Često stavljate druge ispred svojih potreba. Sada se osećate iscrpljeno. Tokom mladog meseca unesite pozitivne vibracije. Mlad mesec vam pruža obećavajuću priliku da osvežite i obnovite svoju energiju.

Lav

Ne dozvolite ljudima da iskoriste vašu dobrotu i velikodušnost. Ponekad se mora podvući crta da biste označili svoju teritoriju.

Škorpija

Život je u poslednje vreme bio "kamenit" prema vama. Uzmite raspon mladog meseca da sa sobom izgradite jaču osnovu. Iako energija nije uzemljena, moći ćete da postavite granice i napravite konačne procene ili planove za budućnost. Kosmički pritisak je sve što vam treba.

Ribe

Ako ste želeli da preuredite svoj dom, sada je pravo vreme za to.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro