Pretraži

POMRAČENJE SUNCA: U narednih 6 meseci očekuje vas veliko ostvarivanje želja

Astro
0
Photo: pixabay.com

Pomračenja su izuzetno energetski jaki periodi čiji uticaj ostaje šest meseci, do idućeg ciklusa pomračenja, prenosi Lovesensa.

Ono što je specifično za ovu pomračenje, koja će se odviti u ponedeljak, 14. decembra, u 17:15 sati, jeste da se ona odvija u konjunkciji, dakle na mestu gde se unutar zodijačkog kruga, nalazi i centar galaksije, odnosno Centralno galaktičko Sunce koje se službeno naziva Sagittarius A*. Ono je smešteno na 26.50 stepenu Strelca.Centralno galaktičko Sunce je supermasivna crna rupa, a smatra se da sve galaksije u svemiru imaju takvu crnu rupu. Procene govore da se njihova masa kreće između sto hiljada i milijardu sunčevih masa, te da u njima dolazi do izrazitog deformiranja i zakrivljenja prostora i vremena. Radi se o mestima iz kojih nikakva stvar, pa čak ni svetlost, ne može pobeći. Zapravo, u svemiru ne postoji jače energetsko telo od takvih supermasivnih crnih rupa. U drevnim ezoterijskim učenjima Centralno galaktičko Sunce je pripadalo simbolici Boginje, Velike Majke, koja je kreirala čitav univerzum, iz čije materice je sve nastalo i u koju sve utiče.

Uticaj Centralnog galaktičkog Sunca na planetu koja se sa njim nalazi u konjunkciji je ogroman. Ono toj planeti daje neizmernu snagu i moć koja nadilazi prostor i vreme. A kada se na ovom mestu dogodi pomračenje, ona je izrazito osnažena, pa ovakav događaj ne može nikoga ostaviti bez uticaja.

Osobe koje žele zaploviti na talasu ove energije mogu doživjeti veliki skok u vibraciji, iluminaciju, proširiti svest, osetiti bljeskove prosvjetljenja. Moj je savet da se taj dan provede u meditaciji i u svesnom primanju ovih energija. U karmičkoj astrologiji pomračenja koja prethodi rođenju je trenutak spuštanja duše u telo. Deca koja će biti rođena nakon ovog pomračenja, a pre sedećeg, biće duše izuzetno visoke vibracije i velike spiritualne prijemčljivosti.

Htela bi takođe napomenuti da je 2019. godine objavljeno naučno istraživanje u Astrophysical Journal u kojem se navodi da “naročito snažan mlaz čestica i zračenja iz aktivne galaksijske jezgre, iz za sada nepoznatih razloga, usmeren upravo prema području u kojem se nalazi naša planeta". Takođe, se navodi da je "crna rupa u središtu naše galaksije odjednom podivljala, odnosno počela je sjajiti snažnije nego ikad". Dakle, aktivnost Centralnog galaktičkog Sunca u ovom vremenu je izrazito pojačana, a kako će to uticati na vibraciju čitavog planeta videćemo u nartednom razdoblju.

U trenutku ovog pomračenja pojačana je mogućnost manifestovanja i ostvarenja ciljeva koje želimo da se dogode u idućih šest meseci. Takođe, možemo sebe osnažiti, energizovati i vitalizuju budući da je prisutan povoljan aspekt sa Marsom koji daje izrazitu snagu ovoj konstelaciji. Ali pomračenja su i izrazito zahtevna, tako da možemo u danima pre i posle pomračenja osećati nemir, nervozu, strah, tugu, snažne navale emocija i čitavu lepezu raznih psihičkih stanja.

Takođe ovo pomračenje čini kvadrat sa Neptunom, planeta koja daje iluzije i zavaravanja. U idućih šest meseci biće mnogo razno raznih zavaravanja, nestvarnih objašnjenja, iskrivljenih shvaćanja, zabluda, neistina i laži. Svako će imati neku svoju teoriju i svoje shvatanje sveta i stvarnosti, koje često neće odgovarati istini. Međutim, kvadrat s Neptunom uvek na kraju donese skidanje ružičastih naočara i razotkrivanje istine. Koliko god ona bolna bila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro