Pretraži

POČINJE RETROGRADNI NEPTUN: Naša vera će biti stavljena na test

Astro
0
Photo: pixabay.com

Neptun će se kretati retrogradno od 21. jula do 27. novembra na 15 ° 55 ′ u Ribama. Vaša razočaranja će biti na testu kada Jupiter bude činio kvadrat s Neptunom. Dogodiće se sekstil između Saturna i Neptuna koji donosi malo stvarnosti kako bi se sprečile zablude ili iracionalni snovi. To je možda stvar koju treba da postavite na realan put.

——————– Sponsored ——————–

Retrogradni Neptun je vrlo čest. Međutim, dolazi s dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji da aktiviri naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali loš prošli život, pun mučenja i sramote, Neptun će nam doneti potrebu da pobegnemo od toga, piše Atma.

To je neka vrsta ublaživača bola, jer postoje određene duhovne boli koji se zaglavljuju u našoj DNK.Međutim i ovaj je eskapizam jak. Zloupotreba moći podstaknuta retrogradnim Plutonom i malo krivice koju vam je doneo retrogradni Saturn pogoršava situaciju.

Retrogradni Neptun u tranzitu obično traje oko 160 dana svake godine. Ipak, uticaj je u ovom slučaju mnogo manji u poređenju s unutarašnjim planetama.

Retrogradni tranzit Neptuna može da rezultira internalizacijom težine dok se suprotstavljamo stvarnosti. Stvarnost je često razočaravajuća i učiniće da se osećate kao da su vam snovi upropašćeni.

Možda ste verovali u pravu ljubav, ali sada morate da prihvatite da je to fantazija. Što više bežite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne. Može biti još bolnije ako ste koristili alkohol ili droge kao sredstvo za beg. Samo retrogradno kretanje učiniće da shvatite svoju krivicu. To sve čini još bolnijim.

Možda će se dogoditi nešto što će podstaći neko staro bolno sećanje. Neptun može da napreduje tako što će napraviti žrtvu od vas, ali retrogradno kretanje čini da shvatite svoju grešku.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Možete se da se osećate teškoi poniženo. Zbog internalizovanja tog straha, na kraju ćete se povući iz društva i postati usamljenik. Savetovanje i knjige za samopomoć mogu biti od pomoći tokom ove faze.

Čak se i vaše fobije mogu ponovo pojaviti i postati moćnije. Ako se osećate bolesno – potražite drugo mišljenje. Postoje šanse za pogrešnu dijagnozu tokom tog razdoblja.

Tokom ovog aspekta ćete biti puni samopouzdanja i vere u sebe. Idite pravim putem, budite mudri i nemojte da koristite prečice. Možda ćete morati malo da se žrtvujete, ali to će vam pomoći na duge staze.

Razumete sva ograničenja koja imate – radite unutar njih. Budite razumni u načinu na koji pristupate stvarima u životu.

Kada Jupiter bude pravio kvadrat sa Neptunom preispitivaćete sebe. Tokom ove faze nemojte biti previše optimistični. Isto tako, nemojte da bežite od realnosti i upuštati se u kockanje, koristiti alkohol ili opijate. Verujte svojim voljenima i njihovim savetima. Ipak, doza stvarnosti koju Saturn sekstil Neptun donosi oduzeće malo iluzije koju Jupiter donosi. Verujte.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro