Pretraži

PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU NAJVEĆI MANIPULATORI: Pogledajte o kojim zodijacima je reč

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada se bilo koji od ovih pet znakova zodijaka nađe u neprijatnoj situaciji, najverovatnije će dati sve od sebe kako bi izmanipulisali celu stvar.

Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, treba ih se paziti (ili barem, držite ih na oku).

Škorpija

Iako su izuzetno dovitljivi, nemojte se zavaravati. Škorpija je stvarno nepoverljiva i intrigantna.

Recimo da vaš najbolji prijatelj Škorpija, nakon dugogodišnjeg druženja, pronalazi razlog da vam ne veruje. On će potajno početi da se druži sa drugim ljudima.

I čim se okrenete, on već ima novog najboljeg prijatelja. Na kraju ćete preispitivati sebe, pitajući se u čemu ste pogrešili.

Škorpija je izuzetno ljubomorna, odličan vođa i neverovatno uverljiva. Ona je majstor manipulacije i ona to dobro zna.

Rak

Rak je duboko intuitivan, što naravno može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima, on može biti vaša najgora noćna mora.Rak je vrlo maštovit i okriviće vas za scenario koji se nikada nije dogodio.

On može da pronađe razlog da vas mrzi, zbog nečega što ste mu uradili kada ste imali pet godina i može sebe lako da uveri da ste još uvek ista osoba kao i onda.

Teško je da se nosite sa njegovom emocionalnom prirodom, kada stalno manipuliše vašim prijateljstvom.

Blizanci

Blizanac je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, verovatno će da vas okrivi za odluke koje je sam doneo.

Zabava je najgora atmosfera za Blizanca, jer je on izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što mu noć nudi. Nakon lude žurke, otići će sa vama kući, ali kasnije će verovatno da zažali zbog svega što se dogodilo.

Ribe

Vaš partner je Riba, koja je potpuno nesebična i uvek spremna da pomogne. Sve ovo vas natera da se ponekad zapitate da li je ta osoba stvarna?

Ribe toliko očajnički žele da pomognu drugima, da se pitate da li to rade iz sebičnih razloga. Loša vest: ponekad se radi upravo o tome.

Ona će hteti da izlazite svako veče, jer zna da prolazite kroz težak period, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari.

Kasnije će vam to naplatiti i žaliće vam se kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je sama stvorila. Igranje žrtve je njen „modus operandi“.

Lav

Lav je jako strastven, ali više od svega, voli da bude glavni. On je spreman da se raspravlja do smrti tvrdeći da je u pravu, čak i kada nije.

Jedna stvar koja ipak zaslužuje poštovanje je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To važi i za situacije kada je totalno manipulativan.

On stoji iza svojih postupaka i ne stidi se da kaže kako se oseća. Zbog toga, su njegovi su postupci opasniji i teži za dešifrovanje.

Na primer, Lav će vam iskreno reći da mu se sviđa ista osoba kao i vama i da će preuzeti nešto po tom pitanju, iako zna da se ta osoba prvo dopala vama.

On je tip osobe koji će nadoknaditi svoju lenjost pričom. Urlaće na vas kako niste obavili svoj posao, dok on radi po ceo dan.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro