Pretraži

Ovo su tri horoskopska znaka koji danas prekidaju toksične veze

Astro
0
Photo: Pixabay/panajiotis

Iz tog razloga, tri horoskopska znaka će znati da je vreme da prekinu toksičnu vezu. I ako ste ikada čuli lirski izraz, „Ništa ne mogu da uradim, potpuno pomračenje srca…“ onda biste lako mogli da primenite taj narativ na događaje koji će se desiti.Počinjemo da ovih dana osećamo neku vrstu emocionalnog pomračenja; vreme je da se povučemo iz odnosa za koje se čini da nas pune otrovom.

Iako to može izgledati melodramatično, nije melodramatično kada osoba otkrije da je u toksičnoj vezi koja je put u pakao. Niko ne želi da bude u ovoj poziciji, a ipak, to je situacija koja se dešava mnogima.

A tokom pomračenja Sunca mi oponašamo kosmos na svoj način: moramo da vidimo sebe u punom mraku, tako da, kada se svetlost vrati, znamo sa čime imamo posla, a nekoliko dana nakon pomračenja, neki znakovi će se probuditi i shvatiti da su u toksičnoj vezi koja mora da se završi, piše Luftika.rs.

Ko su 3 horoskopska znaka koji prekidaju toksičnu vezu nakon pomračenja Sunca od 3. maja 2022.?

RAK

Kada počnete da osećate prolazak pomračenja Sunca, i vi ćete se osećati kao da ste živeli sa pokrovom iznad glave. Kada se ovaj veo skine, kao što će biti nakon ovog dana, shvatićete nešto drastično: uskoro ćete prekinuti svoju toksičnu vezu i ništa na ovom svetu vas ne može zaustaviti.

Sve vreme ste znali da se ovako nešto može desiti, ali bilo je potrebno toliko hrabrosti da dođete do mesta gde ste konačno dovoljno sigurni i u svoj izbor da odete, i u svoju sposobnost da to zaista učinite.

Počeli ste da shvatate da ovaj život nije posebno stvoren da biste patili; pa zašto ste onda trpeli takvu toksičnost?

Zato što niste mogli da napravite razliku između toksične ljubavi i iskrene, čiste ljubavi. To je ono što toksični odnosi čine osobi; čine osobu zbunjenom šta je stvarno, a šta pogrešno.

LAV

Tokom pomračenja i posle njega, prepoznaćete dve stvari: Vi ste u toksičnoj vezi, i, vi ste jedan od glavnih igrača u njoj. Donosite otrova koliko i vaš partner, a saznanje da se ovo vraća do vas kao šamar u lice.

Ne želite da budete u vezi koja bi se u ovom trenutku mogla smatrati samo igrom. Dosta, prestari ste za ovakav sled događaja koji vam oduzima vreme i lomi vam srce.

Mlad Mesec u Biku vam je doneo snagu, a kako on izvire iz senke koja će se nazirati pre i posle pomračenja, tako ćete prepoznati da morate ponovo da zablistate kao sami, prava istinski dobra osoba.

Ne želite više da igrate ove ljubavne igre; možda bi bilo dobro za nekoga, ali nijedna ovakva igra ne traje a da ne postane potpuno toksična.

Oboje nikada niste znali kada da prestanete, pa se to pretvorilo u ovu ‘stvar’, a niko od vas ne zna kako da je zaustavi.

VODOLIJA

Na isti način na koji je pomračenje Sunca izbrisalo svetlost, da li ste se i vi osećali kao da vas je izbrisala osoba sa kojom ste u vezi?

Kako se to dogodilo? To svakako nije bio deo plana, a ipak, vaša veza je nekako prerasla u ovu kraljevsku bitku, gde se osećate kao da postajete sve dalje od onoga što jeste, svakodnevno.

Jedina stvar koja vam je odvratna je to što više niste svoji; činilo se da ste postali usputna stanica osobi koju ste nekada nazivali ‘partnerom’.

Vaš identitet se pretvorio u kašu, a ovo jednostavno neće uspeti!

Vi ste, od svih ljudi, izgubili svoju nezavisnost i svoju slobodnu volju prema osobi koja vas sada naizgled poseduje.

Ne treba vam govoriti da je ovo nezdravo, znate i sami, a tokom dana posle pomračenja naći ćete svoja krila, Vodolije, i poletećete.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro