Pretraži

Ovo su najveće vrline i mane muškaraca prema horoskopskom znaku

Astro
0
Photo: Pixabay.com

S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita sveta i njihovi se horoskopski znakovi se razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i doznajte kakva je osoba.OVAN

Dobro građen, i uviek okružen ženskim polom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, no neće prieći niti preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna da komunicira u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je  i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novaca, no zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

BIK

Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, no žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često puta znaju pokazivati i ljubomoru te posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u sretnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talent za financije.

BLIZANCI

Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u proseku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog spola, koji odmah primeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksipilni su i zavodljivi, no brzo se zasite i žele promene.

Njihove žene moraju uviek smišljati nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uviek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, no često previše filozofiraju oko svojih, što u konačnici ostavlja utisak kao da su neodlučni.

RAK

U potpunosti orijentisan na porodičan život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predan svojoj partnerici. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbežno će ga učiniti čeznutljivim za domom.

Često mienja rasploloženje i jako je oprezan s novcem. Slično se ponaša i u odabiru žena, te će trebati neko vreme da vam se otvori. Iako osetljiv, spremno traži lepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odjeću, a često postaju talentirani kuvari i pisci. A znate li koji horoskopski znak prezire preljubu?

LAV

Karizmatičan i željan pažnje, lav ima golemu veru u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako dolazi u centar ženske pozornosti i zna u njemu ostati. Odgovoran je u svojim dužnostima, no zna se i ružno ponašati prema podređenima.

Neizmjerno tvrdoglav, teško prihvaća poraz i neuspeh ga lako demoralizira. Partnerka mora razumeti njegovu strast za uspehom u životu i uviek treba biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorišete ili da olako prieđete preko njegovih dostignuća. Saznajte i koje znakove horoskopa muškarci odmah žele odvesti pred oltar.

DEVICA

Praktični i logični, muškarci Device često imaju karijeru u znanosti i medicini. Uviek na zemlji, vodit će brigu o svojoj higjeni i izgledu i primjetiti promašaje na tom polju kod drugih. Sramežljivi su kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju.

Sretni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerice očekuju dokaze svoje privrženosti. No isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

VAGA

Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim vještinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, te su talentirani za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimjećeno.

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepelai hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni te opsjednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku ljepotu, a tek onda vrline.

ŠKORPIJA

Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motiviraju, no usprkos tome mogu biti ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrijednosti. To uključuje i vernost partnerici koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su prenapuhane.

Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnericama. Doznajte i s kojim ćete znakom horoskopa biti najsretniji u ljubavi.

STRELAC

Muški Stelac pršti optimizmom i veseljem, te uvek gleda lijepšu stranu stvari. Jednako je uspješan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao vječno dijete, ne mari za svoj izgled, a niti će zamjerati ako mu se partnerica zapostavi.

Gotovo da nema niti mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega cijeni slobodu i povjerenje. No, to mu je ujedno i mana. Zna biti naivan, te previše očekuje od drugih. Izravan je do mjere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvrijedi sugovornike.

JARAC

Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspješan i ustrajan u svojim planovima. Vješt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve.

Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoje osjećaje. Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja dijeli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Ovisni su o kontroli, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu, piše Luftika.rs.

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvek spremni na suosjećanje, no samozatajni kad su u pitanju vlastite emocije, muški Vodenjaci su teško razumljivi publici suprotnog spola.

Zbog toga često znaju završiti sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumjevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okružju bez pritiska, znat će uzvratiti ljubav.

RIBE

Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumjeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavom.

Osetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu. Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i verni. No, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemjerju. Poseduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro