Pretraži

Ovo su 3 najsrećnija datuma u martu, obratite pažnju i iskoristite priliku!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Nastavlja se najpovoljniji period ove godine, jer na nebu još nema nijedne retrogradne planete. Ipak, u mertu neće biti sve savršeno, biće i nekih rizičnih i izazovnih dana, piše Luftika.rs

Ali očekuje nas više sreće, napretka i ljubavi nego nezgoda – evo koja 3 dana će biti najpovoljnija:

– 3. mart je dan ogledala – 03:03 je dan vladavine broja 3 koji štiti naše duhovne principe. Ako smo u prošlosti učinili neki pogrešan korak, danas ćemo moći da rešimo problem i ispravimo posledice. Ovo je sjajno vreme za napredovanje na svim poljima i dughovni, emotivni i energetski razvoj. Ukoliko 3. marta činite dobro, pomognete drugima i širite pozitivne vibracije, pozitivna energija vas može pratiti ceo mesec.– 20. mart – prolećna ravnodnevica – Ovo je veoma povoljan dan u smislu energije i zakona privlačenja. Od davnina, prolećna ravnodnevica se smatra trenutkom buđenja prirode, a takođe se budi i naša svest, emocije, pojačavaju se šanse. Ovo je odličan dan za čišćenje kuće, sastanak sa prijateljima i porodicom, zabavu, radost i smeh. 20. marta će i Mesec biti u Vagi, što simbolizuje jednakost, harmoniju i red. Ovaj dan se može smatrati najsjajnijim u martu ove godine.

– 27. mart – Merkur ulazi u Ovna – Planeta će do 26. marta ostati u znaku Riba, u kojem, najblaže rečeno, nije prijatno. 27. marta doći će do povoljnog prelaska u saveznički znak Ovna, što će dan učiniti prilično produktivnim. Biće moguće preuzeti nove slučajeve, kao i baviti se onim brigama koje su sada najvažnije. Ovo je odličan dan za kupovinu, finansijske aktivnosti, planiranje. Merkur u Ovnu će nam ovog dana dati priliku da uspemo u onome što ranije nije bilo moguće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro