Pretraži

OVI IH ODAJE: Ovako se ponašaju znaci horoskopka kada su zaljubljeni

Astro
0
Photo: Pixabay

Evo kako da znate da li se zaljubljuje u vas prema horoskopu:OVAN

Oni žele da budu vaš najbolji prijatelj. Veoma su uzbuđeni i puni energije kada su u vašoj blizini. Postavljaju bezbroj pitanja da bi vam bili zanimljivi. Kada se zaljubljuju, veoma su osetljivi na svaki dodir i ne plaše se da naprave prvi korak. Zaljubljeni Ovan je veoma brižan, ali i strastven ljubavnik. Kada se Ovan zaljubljuje u vas, njegova posvećenost vama je konstantna.

BIK

Oni vas obožavaju i prave od blata, ali svoja osećanja, kako postaju jača, zakopavaju sve dublje i dublje. Testiraće vas jako dobro pre nego što steknu poverenje u vas. U međuvremenu, Bik će želeti da u vašu romansu unese sve predivne životne sitnice. Oni će vas potpuno oboriti s nogu pre nego što vam direktno pokažu kako se osećaju.

BLIZANCI

Zaljubljeni Blizanac će non-stop ćaskati s vama i odmah će se vezati. Čak i ako nisu u potpunosti sigurni u to šta osećaju i to će uvek podeliti s vama. Blizanci su zabavni i vole da vole ljude pa je za njih zaljubljivanje osećaj duboke i snažne veze i oni će vam na svaki vaš mali znak odgovarati istog trenutka. Zaljubljivanje u Blizanca je jedan od onih „biti budan čitavu noć i razgovarati baš o svemu“ tipova romanse. Oni u u potunosti otvoreni kada je ljubav u pitanju.

RAK

Oni su duboko zainteresovani, ali oprezni. Rakovi sve osećaju veoma intenzivno, i potrebno im je da dosta posmatraju stvari pre bilo kakvog upuštanja u vezu. Zapravo, budimo realni, buljiće dugo vremena i razmišljaće se šta treba da uradi, brinuće još malo, i onda će eventualno doneti odluku. Kada je Raku stalo do vas, želeće da vam bude najbolji prijatelj, najveći obožavalac i sve ostalo. Takođe, izaći će iz svoje kože kako bi vas zasmejao.

LAV

Oni čuvaju svoju teritoriju. Lavovi imaju veliki ego (žao nam je ali to je istina). I kada jednom Lav počne zaista da mari za nešto, prirodno mu je da bukvalno odmah želi da to bude njegovo. Kada se Lav zaljubljuje, on je harizmatičan kao i uvek, ali takođe traži i nekog s kim može da podeli život koji toliko voli, piše Luftika.rs.

DEVICA

Ponašaju se potpuno kul, ali su tajno potpuno prestravljeni. Njih je veoma teško pročitati, ali vole zaista intenzivno. Nikad nećete zapravo znaki kako se Devica oseća jer se ponašaju kao da su suviše kul za bilo šta osim za nejasne „hajde da se družimo“ poruke. Ukoliko vas ovo zbunjuje, pritajte ih direktno i budite otvoreni. Oni su kod kuće i svakako već stoti put prolaze kroz sve situacije s vama.

VAGA

Oni će zbog vas izbaciti svoj život iz ravnoteže, i svađaće se s vama. Vage vole sebe, svoj život, kao i zadržavanje produktivnosti i mira tako da ako počnu da ostavljaju po strani bilo šta od toga da bi bili s vama imate prvi znak. Sledeći je činjenica da će se svađati s vama – Vage se nikada ne svađaju osim kada im je zaista zaista stalo. Inače, radiće na tome da vam pruže romansu kakvu niste doživeli nikad pre jer njima na kraju krajeva vlada Venera.

ŠKORPIJA

Njihovo srce će vam se prvo predati. Čak i kada se Škorpija zakune da „ne želi vezu“ ili kada „samo traži nešto neobavezno“ kada počnu da se zaljubljuju postaju izrazito odani i počinju da se ponašaju kao da ste par. Biće veoma zaintrigirani vašom pojavom i vašim razmišljanjima, postavljaće mnogo pitanja i visiće na vašim profilima na društvenim mrežama. Želeće da saznaju sve o vama pre nego što učine prvi korak i, jednom kada do toga dođu, srušiće sve zidove.

STRELAC

Oni žele da s vama prođu avanturu. Zaljubljeni Strelac želi da vas povede na vikend putovanje, da delite šale i dobro se zabavljate. Oni ljubav vide kao neverovatnu priliku da dožive dodatne radosti u svom životu i žele da sve rade odmah. Njima je potreban partner koji im je energetski jednak, koji je spreman da izađe i iskusi život. Što više stvari žele da rade s vama, njihovo interesovanje je veće.

JARAC

Oni već kuju planove za budućnost. Jarčevi vole da rade na nečemu, vole i izvesnost, ali takođe nemaju ni vremena za stvari koje ne vode nikuda. Oni svoj život shvataju veoma ozbiljno i napreduju kada veruju da i vi radite na razvijanju veze koja će prerasti u nešto više – brak, porodicu ili makar zdravo partnerstvo dvoje ljudi koje ima šansu da se razvije.

VODOLIJA

Oni su potpuno nesebični i deluju kao da su uhvaćeni u trenutku u mrežu vaše veze. Vodolija je jedan od najboljih ljubavnika i partnera i uložiće u vezu sve što ima. Želeće da bude staratelj „ne mogu da živim bez nje“ ljubavi.

RIBE

Oni dele sa vama svoje snove i bukvalno odmah postaju predani vezi. Puštaće svoju omiljenu muziku za vas, slaće vam linkove stvari koje ih inspirišu, pisaće vam pisma i želeće da vas puste u svoje male čudne svetove. Zaljubljene Ribe su potpuno beznadežne, ali ipak veoma osećajne i na početku dok ne prerastu prvi nalet osećanja mogu biti prilično naporne.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro