Pretraži

Ovi horoskopski znakovi se najbolje ljube! Da li ste među njima?

Astro
0
Photo: pixabay.com

Svako od nas je doživeo nekad poljubac pun strasti i emocija, poljubac koji se ne zaboravlja do kraja života. Isto tako smo doživeli i poljupce koje bismo najradije zaboravili, ali ko bi znao da osoba koja nam se dopada nema pojma da se ljubi?
 

——————– Sponsored ——————–

 

Zato uvek pitajte osobu šta je u horoskopu, i ako pripada nekom od ovih znakova, možete se upustiti u avanturu. Ni sa jednim od njih nećete pogrešiti, ali krenimo redom od petog mesta.

5. Ovan

Ovnovi su avanturisti koji se ne stide ničega pa se ne ustručavaju ni kada dođe do poljupca. Oni će vas uzeti za ruku i odvesti vas na neko mirno mesto gde će vas ljubiti do iznemoglosti.

4. Rak

Kada vas poljubi Rak to je iskustvo koje ćete teško zaboraviti. Ove romantične duše ljube nežno i strastveno te se potpuno predaju tom "zadatku". Neće se fokusirati samo na usta, već i na druge delove tela.
 3. Bik

Ako vas ljubi Bik, zaista imate sreće. Iako nisu preterano strastveni i emotivni u svakodnevnom životu, Bikovi znaju kako da usreće osobu do koje im je stalo. Oni se u ljubavi predaju do kraja te će se pobrinuti da njihov partner uživa do kraja. Njihovi poljupci su strastveni i često se pretvore u predigru.

2. Škorpije

Najveći ljubavnici u horoskopu neće vas izneveriti ni kada je reč o poljupcima. Ne boje se ničega i nimalo se ne ustručavaju tako da će poljupci s njima biti najstrastveniji koje ste ikad doživeli. Ako žele da isprobaju nešto novo oni će to i učiniti. Povući će vas za kosu i čvrsto zagrliti, a nakon ljubljenja s njima trebaće vam nekoliko minuta da dođete sebi.

1. Ribe

Ribe su znak koji se definitivno najbolje ljubi. Nežni su, pažljivi i nesebični kada je riječ o ljubljenju i seksu te će se pobrinuti da ispune sve vaše želje. Ništa ih neće sprečiti da svom partneru priušte iskustvo kakvo želi. Ribe se mogu potpuno posvetiti jednoj stvari dugo, dugo vremena, što je za ljubljenje najvažnije tako da uz njih očekujte maratonske poljupce.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro