Pretraži

Ovi horoskopski znakovi doživeće ljubavnu magiju tokom novogodišnjih praznika

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Pored Strelčeva, novogodišnji praznici donose sreću i ljubav još nekim znakovima Zodijaka, pre svega Bikovima i Rakovima, piše luftika.rs.

Bik

Novogodišnji dani povećaće i želje i poželjnost Bikova- Njihova erotičnost i privlačnost doći će do izražaja i dospeti u prvi plan, a za to će biti zaslužni uticaji Urana i Saturna.

Zauzeti Bikovi dobiće inspiraciju da u spavaćoj sobi isprobaju nešto novo, a slobodni pripadnici ovog znaka mogu da se pripreme za novu ljubavnu avanturu.

Bikovi po pravilu mrze promene, ali ove će im prijati i ludo će ih zabaviti.Rak

Gdegod da krenu, Rakove će ljubav pratiti na svakom koraku tokom predstojeće praznične sezone. u finišu 2021. ništa neće biti nemoguće kada su Rakovi u pitanju.

Stare ljubavi mogu postati nove, a ono što ih je udaljilo i povredilo biće zaboravljeno i oprošteno.

Sa druge strane, Rakovi ne bi trebalo da se iznenade ni ako neki potpuno novi ljubavnici silovito uđu u njihov život.

Strelac

Zahvaljujući njihovoj vladajućoj planeti Jupiteru, Strelčeve je manje-više tokom čitave godine pratila sreća. Ipak, Neptun i Mars, tokom novogodišnjih praznika, doneće im neslućenu ljubavnu sreću.

Mars u njihovom znaku raspaliće im želju za romantikom i probudiće im najdublje strasti.

Zauzeti Strelčeve obuzeće duh romantike, a zajednički trenuci provedeni sa partnerom će ih podsetiti zašto su se zaljubili jedno u drugo. Slobodni pripadnici znaka uneće izvesne promene u svoj spoljašnji izgled, što će za rezultat imati brojne zanimljive susrete i nova strasna poznanstva.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro