Pretraži

Ove znakove očekuje neverovatna sreća do kraja godine!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Iako se možda nisu tome ni nadali, snaći će ih leptirići u stomaku, osećaj uzleta i ljubavnih strasti, a libido bi mogao da im bude snažniji nego ikad pre.

Astrolozi otkrivaju da će zvezde u ljubavnom smislu biti posebno naklonjene Škorpijama, Strelčevima i Ribama.

 Škorpija

Strastveni i vatreni znak Škorpije ove zime će osetiti plamen ljubavi snažnije nego ikad ranije. Iako možda već misle da su iskusili ljubav svog života i prošli sve što se na ljubavnom planu može doživeti, to će se pokazati kao netačno.
 

Ove zime u život bi mogla da im ušeta osoba koja će ih u trenutku osvojiti i izgledom i ličnošću, a moglo bi da dođe i do zabranjenih afera. Ništa horoskopske Škorpije neće sprečiti da se zaljube ove zime.

Strelac

Avanturizmu skloni Strelčevi ove zime će osetiti plamen prave, nežne ljubavi. Iako su inače skloni promiskuitetu i lako prelaze „s cveta na cvet“, do Nove godine bi mogli da se zaljube istinski i duboko, te ih neće zanimati niko osim te jedne posebne osobe.

Ljubav bi mogla da im se dogodi slučajno i neočekivano, kada će je najmanje očekivati.

Ribe

Ribe su generalno sentimentalne, nežne i romantičarski nastrojene, a ova zima će im biti ispunjena magičnim romantičnim trenucima baš po njihovom ukusu.

Šetnje, romantični izlasci i večere biće deo njihove svakodnevice, a osoba kojoj će pokloniti svoje srce mogla bi lako da postane i njihova dugoročna ljubav s kojom će planirati da provedu život.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro