Pretraži

OVAN, BLIZANCI I LAV SU IM FAVORITI: Jupiter i Merkur određuju smisao za humor

Astro
0
Photo: pixabay.com

Neki znakovi su možda prirodno smešniji od drugih, ali potrebno je više od rođenja određenog dana da bi iznedrio ubitačan smisao za humor. Ako želite da uđete dublje u astrologiju komedije, možete da pogledate nekoliko ključnih planeta dok čitate svoju krštenicu. Na prvom mestu je Merkur, koji je planeta koja vlada rečima, idejama, i time kako se izražavamo. 

Merkur je povezan sa stvarima kao što su šale, igra reči i zagonetke – pa iako Merkur takođe vlada mnogim ozbiljnim stvarima, određeni Merkurovi plasmani bi mogli da ukažu na jaku duhovitost.

Druga planeta koju treba proveriti je Jupiter, koji vlada svime, od zabave, optimizma i osećaja radosti. Ovaj kosmički div voli da se dobro zabavlja, pa bi dobro aspektovan Jupiter mogao da ukaže na to da neko ima zabavan i živahan smisao za humor.

Svaki horoskopski znak ima jedinstven način izražavanja komedije – što znači da nema znakova koji su inherentno osuđeni na propast kada je u pitanju podsticanje ljudi da se kikoću. Međutim, da li će vas neki od vaših prijatelja najverovatnije nagnati da neironično bacite zloglasni emodži koji plače od smeha? I da li njihov dar da vas nateraju da se kikoćete ima veze sa njihovim horoskopskim znakom? Evo najsmešnijih horoskopskih znakova astrološke družine pa možete pokušati da saznate.

Ovan

Ovnovi su impulsivni i zabavni vatreni znaci koji imaju niz šašavih ispada, a njihov blesavi smisao za humor čini ih jednim od najsmešnijih pripadnika zodijaka. Fizička komedija je jača strana Ovna, tako da nemaju dilemu da se bučno ponašaju, šale ili prave smešne face da bi se nasmejali.

Ovan voli da se zeza i čak ume da bude pomalo nestašan, pa uvek možete da računate na njih da će vas oraspoložiti i da će vam kikotati ako se osećate potišteno ili vam je potreban podsticaj.

Blizanci

Blizancima vlada pametna i komunikativna planeta Merkur, zbog čega su verovatno poznati po tome što su tako duhoviti i oštroumni. Blizanci su izvrsni u uzimanju detalja o svetu oko sebe i obradi informacija brzim tempom, što je deo onoga što im daje tako pametan i pronicljiv smisao za humor.

Blizanci su rođeni prevaranti i odlični su sa rečima, pa njihov beskrajni arsenal zabavnih dosetki, zagonetki i pametnih izjava sigurno će prijatelje održati nasmejanim.

Lav

Lavovi su rođeni zabavljači koji vole da budu u centru pažnje, pa im zasmejavanje i usrećivanje drugih svojom duhovitošću dolazi prirodno. Ovim društvenim vatrenim znacima vlada blistavo i kreativno Sunce, što je deo onoga što im daje tako topao i velikodušan smisao za humor.

Kao prirodni zabavljači, Lavovi obožavaju da kradu reflektore svojim dobronamernim šalama – tako da obično imaju šarmantno humorističko prisustvo na društvenim mrežama i bivaju sjajni komičari.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro