Pretraži

Ova tri znaka Zodijaka u životu se vode razumom, a ne srcem

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ima ljudi koji se vode logikom i ne dozvoljavaju da ih emocije zavedu. U stvari, u svakom trenutku mogu da ih „isključe“ kao da na srcu imaju neki prekidač. „Spolja“ deluju daleki i čak hladni, ali to je njihov način funkcionisanja i zaštite.Blizanci

Pametni, realni i lako prilagodljivi situacijama, Blizanci su možda neko vreme melanholični, ali neće dozvoliti da ih tama zavede.

Brzo će razmišljati, isključiće alternative koje im ne odgovaraju i sledećeg jutra biće spremni za svoju novu avanturu. Život, na kraju krajeva, ide dalje.

Devica

Logika Device teško da će biti ometena osećanjima. Logički razmišljaju unapred, preispituju prethodne odluke i sve što je pošlo naopako, da se ne bi ponovilo, piše Luftika.rs.

Analiza je način da se odbrane od povređivanja u budućnosti.

Jarac

Jarčevi poznati po svom realizmu i logici ne dozvoljavaju nikome da vidi njihovu ranjivu stranu. Imaju puno strpljenja i smirenim razmišljanjem će pronaći rešenje za sve dileme, bez emocija.

Ako je potrebno, izvršiće sve potrebne izmene kako bi se stvari mogle popraviti. Ne priliči im plač i kuknjava i nećete ih videti ranjive i ometene emocijama.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro