Pretraži

Ova tri znaka će u maju upoznati svoju srodnu dušu

Astro
0
Photo: pixabay.com

Evo i o kome je reč:

Blizanci

Život kakav priželjkujete vam je nadohvat ruke. U međuvremenu je potrebno da sredite svoje misli i fokusirate se kako bi vam se snovi ostvarili.

Zvezde vam skreću pažnju da se oslobodite tereta prošlosti.Ako dozvolite da vas nostalgija za nekim davnim vremenima i ljubavima spreči da nastavite sa životom, izgubićete svaku šansu za novu romansu, a koja je gotovo izvesna u ovom mesecu, piše Luftika.rs.

Ne dozvolite da propustite ljubav svog života samo zbog lepih sećanja.

Vaga

Položaj planeta biće izuzetno romantičan i ovaj aspekt će trajati prilično dugo, pa je preporuka da iskoristite ovo vreme i otvorite svoje srce i dušu novim ljudima i spremite se za čuda.

Moguće je ne samo da ćete upoznati novu osobu, već se i vratiti nekim nedovršenim ljubavnim pričama iz prošlosti, pod uslovom da to i sami želite. Zvezde su vam ovog meseca veoma naklonjene.

Bik

Ulazite u period radosti, obilja i prosperiteta, a blistaćete i na privatnom planu. Imate sve šanse da upoznate ljubav svog života i možda čak odmah uđete u ozbiljnu vezu.

Veoma je važno da ostanete otvoreni prema drugima.

Slobodno izrazite svoja osećanja, videćete koliko će vam to „pogurati“ stvari u pravom smeru. Komunikacija sa drugima će biti sjajna, a posebno ćete briljirati u odnosu sa novim ljudima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro