Pretraži

Ova tri horoskopska znaka od 19. aprila čekaju neverovatni preokreti

Astro
0
Photo: pixabay.com

Venera će 27. aprila udružiti snage sa Jupiterom i Neptunom u Ribama, donoseći vam mnogo ljubavi, obilja i radosti. Prihvatite sve u životu zbog čega se osećate dobro, jer vam je dosta svega.

Ovaj mesec se završava prilično strmoglavo, jer će 30. aprila na nebu osvanuti pomračenje Sunca u Biku, noseći promene širom sveta.Nemojte mnogo brinuti – na ivici ste nečega neverovatnog. U stvari, možda čak imate i sastanak sa sudbinom. Pratite šta sledi, jer bi moglo biti revolucionarno, piše Luftika.rs.

Ovan

Spremate se za neverovatno lep solarni povratak. Mesec april počinje suncem u Ovnu, potpuno vas uranjajući u vaš privatni svet snova. Tokom vašeg solarnog povratka, ponovo se povezujete sa svojom duhovnošću, svojom kreativnošću i osećanjem sebe.

Dok slavite svoje prednosti, takođe učite kako da poštujete svoje slabosti, jer biti nesavršen je takođe ono što vas čini lepim. Neka se sledećih nekoliko nedelja usredsredite na vašu sopstvenu evoluciju, jer niste ista osoba kao prošle godine. Sada ste više „vi“ nego što ste ikada bili.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Bik

Sunce će biti u vašem tihom i introspektivnom 12. polju, ohrabrujući vas da prihvatite zaceljenje dok se pripremate za zahtevnu sezonu Bika. Pre nego što zaista možete da prihvatite svoj solarni povratak, morate da putujete kroz svoj unutrašnji svet i prihvatite emocije koje ste nosili.

Dozvolite sebi da osetite šta god treba da osetite pre nego što sve to otpustite. Prihvatite ljubav i jasnoću za kojom ste tragali, jer vas sve to vodi ka velikom rastu.

Ribe

Sezona Riba je možda odavno prošla, ali to ne znači da je zabava gotova. U stvari, ovog meseca ćete možda biti na još boljem mestu nego što ste bili ranije. Dok se Jupiter i Neptun susreću u Ribama, jasno je da ste voljeni i očigledno je da ste blagosloveni.

Ovog meseca se osećate uzbuđeno što ste ono što jeste i spremni ste da zračite nivoom samopouzdanja koji odgovara vašem pravom potencijalu. Što više naučite da se izrazite, drugi će više razumeti kako da vas vole.

Kada podelite svoje tajne, one prestaju da budu tajne i počinju da postaju istina. Podelite svoju istinu, čak i kada boli.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro