Pretraži

Ova tri horoskopska znaka imaće sreće u ljubavi do kraja oktobra

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ono što imamo od današnjeg dana je smeli i briljantni Mesec u kvadratu sa Jupiterom, i kao što svi znamo, kad god je Jupiter u blizini njegov uticaj biće veliki i moćan. Ako budemo dovoljno srećni da Jupiter utiče na naše ljubavne živote, možemo biti sigurni da će sve što će se desiti biti čisto, sa puno ljubavi i od srca.Bik

Dobar je period za vas jer ste se vi i vaša voljena osoba konačno dogovorili, a samo vi znate o čemu se radi. Ali bilo je potrebno i osvežavajuće je znati da ova jedina prepreka više nije na putu.

Od sada pa nadalje ćete raditi zajedno sa svojom voljenom osobom, i to vas beskrajno raduje. Vaše strpljenje se isplatilo i ne samo to, ono je otvorilo vrata novim iskustvima.

Možda ne biste imali ova nova iskustva da ste sve to ostavili kako je biloo, ali niste. Držali ste se, pokrenuli i stvorili ste bolji put za vas dvoje. Širite dobre vibracije.

Rak

Sa idejom daovaj period učinite isključivo pozitivnim, vi i vaš partner ćete krenuti na novo putovanje srca. To znači da ćete i vi i osoba koju volite svoju ljubav podići na viši nivo.

Sada, samo vi znate šta bi ovo moglo značiti, ali zvuči kao da je jača veza u procesu stvaranja između vas dvoje. Rakovi prelepo reaguju na energiju Mesečevog kvadrata Jupitera, i iskoristićete svu energiju dobre vibracije koju možete…

I pretvorićete je u značajno iskustvo u vezi . Dani svađa oko sitnica su davno prošli; sada ste u drugačijoj situaciji — dobro se poznajete.

Iako je ‘medeni mesec’ možda gotov, vi i vaš partner ćete sada započeti sledeći korak na vašem zajedničkom životnom putu.

Strelac

Ništa kao dobra eksplozija vaše matične planete koja bi začinila dan, a sa Mesecom u kvadratu sa Jupiterom lepo ćete sedeti i osećati se dobro u svemu. A to uključuje vaš ljubavni život i vezu u kojoj ste trenutno.

Nema sumnje u to, jer se vi lično osećate kao da ste pokrili sve osnove u vašoj vezi i sada ste vas dvoje spremni da krenete napred. Izgradili ste ovu čvrstu osnovu za dalje, i pogodite šta? Vreme eadi za vas.

Poslednja stvar o kojoj biste ikada želeli da brinete je vaša veza, i osećate se kao da odvajate svoje vreme na to. Nema više preteranog razmišljanja, i nema više besmislene sumnje. Danas počinje period kada oboje shvatate da je osoba koju imate ispred sebe najbolja osoba sa kojom možete biti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro