Pretraži

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće tokom vladavine Raka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sunce je ušlo u znak Raka 21. juna i osvetlilo jedan od najemotivnijih i najnežnijih horoskopskih znakova Zodijaka. Ovo je period ljubavi, pojačanih osećanja, ali i šansi da se otvore vrata ka obilju nove energije, piše Sensa.rs.

Astrolozi otkrivaju koja će tri horoskopska znaka imati najviše sreće i šansi za vreme vladavina Raka – od 21. juna do 21. jula 2021. godine:Ovan

Tokom vladavine Raka imate šansu da popravite i ojačate odnose. U ljubavi se ponovo fokusirate na bliksots, otvorenu komunikaciju i iskrenost. Pun Mesec 24. juna pomaže vam da se oslobodite negativnih emocija i iscelite svoje srce. Do 13. jula Venera i Mars ulaze u Lava – osećaćete se spremnije za vođenje važnih razgovora ljudima do kojih vam je stalo. Privatni život biće nežan i pun ljubav – procvetaćete!

Rak

Ovo je vaše vreme dragi Rakovi, zablistaćete! Letnja dugodnevica donosi vam povezabnost sa prirodom, zato je idealno da provodite što više vremena napolju i pronađete u prirodi svoj mir. Stupite u kontakt sa fantastičnim unutrašnjim JA. Gajite svoje unutrašnje samopouzdanje, što vam naročito donosi uspeh u ljubavi. Mlad Mesec 9. jula pomaže vam da ostvarite ambicije i postanete jači nego ikada – narolito u karijeri.

Blizanci

U narednih mesec dana pronaćićete finansijku sigurnost. Važno je da sebi postavite pitanje – Kako želim da planiram budućnost? Na koji način mogu da privučem obilje? Povežite se sa svojom unutrašnjom prirodom, probudite je i pokrenite talas promena. Moć je u vama! Ovo je dobar period za ulaganje i sticanje novca kroz nove izvore, naročito kada se 22. juna završi faza retrogradnog Merkura. Kada Merkur 11. jula uđe u Raka, savršeno je vreme za štednju, ali i za privlačenje obilja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro