Pretraži

Ova 4 znaka Zodijaka na jesen će upoznati svoju srodnu dušu

Astro
0
Photo: Pixabay/7060673

Za 4 znaka Zodijaka šanse da upoznaju svoju srodnu dušu tokom jesenjih meseci biće izuzetno povoljne, tvrde astrolozi.Vaga

Obrnu u njihovom ljubavnom životu dogodiće se već početkom septembra i on će najverovatnije biti prekid veze sa osobom koja nije ispunila njihova očekivanja.

Ipak, vage neće dugo biti same, jer već na jesen osetiće nove ljubavne varnice, koje lako mogu prerasti u pravi požar, piše Luftika.rs.

Škorpija

Susret sa srodnom dušom Škorpije će imati na zabavi i s obzirom da će to biti ljubav na prvi pogled pripadnici ovog znaka neće imati nikakve dileme da je to prava osoba.

To će biti osoba koja će Škorpijama ukrasti srce već na prvu reč i sve što im preostaje je da se prepuste ljubavi.

Lav

Lavovi gotovo svakoga koga sretnu pretvore u predmet obožavanja i sa tom praksom bi trebalo da prestanu. Savet Lavovima je da se opuste i relaksirano uplove u more ljubavi, a sudbina će odraditi svoje.

Ovo zvuči kao naučna fantastika, ali nije… Sve što je potrebno je da veruju da će se taj sudbinski susret dogoditi.

Ribe

Ljude iz svoje okoline Ribe će početi da gledaju drugim očima, a samim tim dobiće i drugačiji pogled na ljubav. Velike su šanse da će Ribe otpočeti romansu sa prijateljem, ili osobom koju znaju od ranije.

Ribe će tada otkriti njihovo novo lice i dobiti osećaj da se godinama mimoilaze sa svojom srodnom dušom, a da su to tek sada primetili.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro