Pretraži

OTKRIJTE KAKVA STE OSOBA: Evo šta dan na koji ste rođeni govori o vama

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ukoliko ne znate koji dan u nedelji je bio kad ste se rodili, na internetu lako možete pronaći kalendar iz godine vašeg rođenja, gde ćete saznati taj jedan podatak, na osnovu kog možete saznati neverovatno tačan opis vaše ličnosti.

Ponedeljak – uticaj Meseca

S obzirom da ovim danom vlada Mesec, osobe rođene u ponedeljak su uspešne, osećajne, pomalo plašljive i imaju razvijen majčinski ili očinski instinkt.

Teže mirnom i stabilnom životu, ali sudbina često pred njih postavlja prepreke, pa im je život dinamičniji nego što bi oni to želeli. Cene porodične vrednosti i maštaju u kući punoj dece i skladnom odnosu sa partnerom.

Imaju razvijenu maštu, te usled problema beže u snove i romantiku. Česte promene raspoloženja su nešto što ih prati celog života. Intuicija je izražena.

Utorak – uticaj Marsa

Osobe rođene u utorak su dinamične, borbene, dovitljive i snažne. U nekim situacijama umeju da pokažu i "zube". Ne daju na ono što je njihovo i jasno znaju šta žele od života.

Samouvereni su i ako njih pitate, u životu je sve moguće postići, samo ukoliko se dovoljno potrudite. Ovim pravilom se vode kroz ceo život. Nikada ne miruju i žive za izazove i avanture.

Sreda – uticaj Merkura

Merkur utiče da osobe rođene u sredu budu dobri govornici i odlični u bilo kom medijskom poslu. Žele život da ispune uzbuđenjem i avanturom. Njih miran život zamra, a inerciju ne posnose.

S druge strane, vrlo su nestrpljivi i imaju kratak fitilj. Imaju previše želja, pa su često nezadovoljni jer ne mogu da postignu sve što zamisle. Porodica i partner pored njih mogu biti nezadovoljni, jer ove osobe često svoje želje i potrebe stavljaju ispred svih ostalih.

Četvrtak – uticaj Jupitera

Za osobe rođene u četvrtak, život je vrlo zabavan. Oni na sve situacije gledaju sa vedrije strane, pa su uvek dobro raspoloženi. Sve probleme rešavaju temepljno, na filozofski način.

Velikodušni su, odlučni, ali i čvrsto stoje na zemlji. Znaju šta žele, ali se ne zanose i znaju koliko mogu da ostvare.

Deluju pozitivno i poučno na svoju okolinu, često osvajaju velike simpatije i postaju veoma popularni ili omiljeni u društvu.

Petak – uticaj Venere

Estetika, dobar stil i prefinjen ukus, ove reči bi najbolje opisale osobe rođene u petak. One uvek nastoje da izgledaju lepo i privlačno, pa uglavnom važe za vrlo atraktivne osobe. Na njihov šarm gotovo niko ne ostaje imun.

Vole putovanja, različite zabave i odmor. Osnovna lekcija koju treba da nauče o životu je da se do važnih ciljeva dolazi postupno, strpljivo i sa ulaganjem velike energije.

Mana im je jer lako odustaju od zacrtanih ciljeva.

Subota – uticaj Saturna

Osobe rođene u subotu su racionalne, praktične, upirne i vrlo smirene. Vrlo su odlučne, a na okolinu deluju autoratitivno. Vole miran način života i uživaju kada je u svakom aspektu života sve sređeno "pod konac". Insistiraju na tome da u životu sve bude jasno definisano, određeno i organizovano.

U životu ih najviše pogađaju laži i nepravda.

Nedelja – uticaj Sunca

Osobe koje su rođene ovog dana poseduju ogroman entuzijazam, izraženu potrebu za dominacijom i skreću veliku pažnju na sebe ili na svoja dela. Uporni su i nastoje da ostvare sve što zacrtaju.

Vole da se takmiče, ali i pobeđuju. Poraze teško podnose, pa zato konstantno rade na sebi i trude se da budu bolji svakim novim danom. Uživaju u komplimentina i divljenju okoline.

Obično žive i rade van standardnih normi i odupiru se autoritetima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro