Pretraži

ONA JE POZITIVNA, KRALJICA HUMORA I AVANTURISTA: Svi vole da budu u društvu žene u ovom horoskopskom znaku!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ona je kraljica humora i nikada nije dosadno u njenom društvu. Pozitivno utiče na ljude oko sebe, a njihov entuzijazam je njihova najveća snaga. Oni su poletni, slobodni i imaju veseo duh. Ali, u polju karijere često zbog svog avanturizma nisu preterano odgovorni što lesto uzrokuje probleme na polju karijere. Trude se da im se sve u životu događa spontano. Njihovo najveće zadovoljstvo je da slobodnog uma kroje svoj život.

Reč je o ženi Strelcu!

Ona pristupa svemu na jedninstven, potpuno originalan način. Svako okuplaj nje za njih je novi izazov i sjajno iskustvo – uživaju u društvu. Odlikuje ih širok um, smeh i dobra volja, razigran izgled i ljubav prema ljudima.

Način oblačenja

Strelci vole modu i uživaju u šopingu. Vole da se oblaće elegantno, ali sa notom sportskog stila. Bitno je da njihova odeća uvek bude udobna jer svakodnevno tragaju za novimavanturama.

Životna filozofija

Njihova filozofija se bavi pitanjem smisla života. Strelci se pitaju zašto su ovde i šta je smisao njihovog života. Njihova želja za kretanjem i slobodom, za prostranstvima i daljinama, ne manifestuje se samo u obliku putovanja i lutanja po svetu, već i u akumulaciji filozofije života i znanja. Strelce odlikuje ljubav prema prirodi i ljudima, ali oni takođe cene potragu za višim značenjem i razvoj i širenje ideja.Hrana

Oni vole da eksperimentišu u kuhinji i otkriju nove kombinacije ukusa koje će zadovoljiti njihova čula. Hrana bogata vitaminom C najprikladnija je za aktivne strelce. Povrće, poput paprike, krastavaca, paradajza, špargle i brokulija ili sezonskog povrća, trebalo bi da bude više puta na meniju žene Strelca. Budući da imaju tendenciju da preteraju, treba da nauče kako umereno da se hrane i izbegavaju brzu hranu koja narušava ravnotežu u telu. Međutim, trebalo bi da ograniči slatkiše i gazirana pića i zameni ih vodom.

Novac

Novac je za njih sredstvo koje im pruža zadovoljstvo i ima važnu ulogu u njiovom hedonističkom stilu života, ali nije ništa osim toga. Oni posmaztaju novac kao nešto što im pomaže da nostvare svoje avanture i zabavljaju se. Često su neodgvorniprema novcu, jer imaju velike troškove. Nisu optwerećni novcem, a često se bave i humanitarnim radom. Žena Strelac će donirati sumu novca iako stanje na njenom bankovnom računu nije najsjajnije.

Posao

Potrebni su im izazovi u poslu, pa treba da izbegavaju monotona zanimanja. Ne podnose male zatvorene prostore, kancelarije i pretrpane firme. Nisu preterano ambiciozni, važnije im je da budu zadovoljni i uživaju u svom poslu. Žena Strelac je u stalnom pokretu i ne voli ograničene uslove.

Ljubav

Prema statistikama, većina nevenčanih ljudi su Strelčevi, ali ako se odluče da zasnuju brak i imaju porodicu, to je sigurno na duže staze. Žena Strelac je slobodnjak, ne trpi ljubomoru i ograničenja. Čim partner krene da je sputava i ograničava, već je na sigurnom putu da je izgubi. U vezi je odana, nežna i vrlo zanimljiva.

Strahovi

Strelac je jedan od najslobodnijih znakova, pa se veoma plaši obaveza i odgovornosti, ali ima i razvijen strah od neuspeha. Zbog toga žena Strelac često ne ume da ponađe balans i svoje pravo mesto u karijeri.

Savršen ljubavni spoj

Idealna romantična kombinacija za ženu Strelca je muškarac u znaku Vodolije. Imaju savršenu komunikaciju i dobro se razumeju. Oboje su idealisti, avanturisti i imaju razvijen životni entuzijazam. Pored Vodolije, ženi Strelci odgovaraju i muškarci u znaku Vage i Lava.

Žene rođene u znaku Strelca su izuzetno optimistična bića. Dobrodošli su u svako društvo i donose puno dobre energije. Ne drži ih puno mesto, pa stalno teže da upoznaju nove ljude. Nije baš najpreciznija u osvajanju suprotnog pola. Čim upoznaju pogodnog kandidata, počinju da sanjaju i gube kontakt sa stvarnošću. Na poslu imaju puno problema, posebno sa kašnjenjem. Koriste svaku priliku da pobegnu sa posla i razgovaraju sa prijateljima. Muškarac koji za svoju životu partnerku izabere ženu u znaku Strelca, treba bi da očekuje neobične avanture i uzbudljiv život.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro