Pretraži

ODLIČNI DANI ZA VELIKE PODUHVATE: Ovo obavezno uradite dok su Mlad Mesec i Jupiter u Strelcu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mlad Mesec je ušao u znak Strelca 26. novembra 2019. godine.  Mesec i Sunce su združeni na 4 stepenu Strelca i jedini aspekt koji prave je inkonjunkcija prema Uranu u znaku Bika.

——————– Sponsored ——————–

Inkonjunkcija ili kvinkunks nije tradicionalni tzv. ptolomejski aspekt, jer znaci koji grade inkonjunkciju nemaju ništa zajedničko, ni pol, ni element, ni kvalitet. Za planete koje grade inkonjunkciju kažemo da se ne vide ili da su u averziji jedna prema drugoj. Kepler je inkonjunkciju nazivao aspektom smrti, piše astrolog Miloš Tomić.

No da li je inkonjunkcija zaista toliko strašna? Inkonjunkcija je aspekt kreativnosti, jer spaja nespojivo i traži od nas da izađemo iz ustaljenih okvira razmišljanja. Ovih dana nam taj aspekt doneti nesvakidašnju priliku da spojimo naizgled nespojive oblasti našeg života.Na nebu je prisutan i trigon Merkura u Škorpiji i Neptuna u Ribama. Slušajte svoju intuiciju! U ovoj lunaciji nema naglašenog elementa Vazduha, zaboravite racionalisanje, analiziranje i preterano razmišljanje.

Vladar lunacije je Jupiter, koji je svega još nekoliko dana u Strelcu, i tu će se vratiti tek za 12 godina.

Ovaj mlad Mesec je poslednja prilika da realizujete planove pod uplivom Jupitera u Strelcu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Trenutno na nebu imamo 4 planete u domicinlim znakovima: Pored pomenutog Jupitera u Strelcu, tu su i Neptun u Ribama, Saturn u Jarcu, te Mars u Škorpiji. Mars pokreće, Jupiter uvećava, Saturn manifestuje, a Neptun svemu daje magičnu notu i malo zvezdane prašine. Ovo su odlični dani za velike poduhvate. Sve što sada uradite, može imati uticaja na vaš život u narednih nekoliko godina.

Zato se opustite i prepustite, Univerzum je uvek na vašoj strani.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro