Pretraži

Od danas ovim znakovima će se sve želje ostvariti i život će im procvetati

Astro
0
Photo: pixabay.com

Astrologija kaže da je ovaj period godine idealan da postanete najefikasnija i najbolja verzija sebe. Za pojedine Zodijaka ovo suočeljavanje sa tako drastičnim promenama može biti prenaporno, ali postoje i oni kojima će život za vreme mladog Meseca u Devici procvetati i sve će im polaziti za rukom, piše Luftika

Ovo je savršen period da reorganizujete svoj život i bez bojazni se upustite u ostvarenje velikih planova iz prošlosti. Blizanci, Device i Strelčevi će imati najviše sreće tokom mladog meseca u znaku Device.

Blizanci
Snaga Blizanaca u predstojećem periodu biće njihova kreativnost. Sa ulaskom mladog Meseca u Devici u njihovu četvrtu kuću porodice i doma, najveće promene će se dogoditi baš u ovoj sferi života.

Izgledno je da će se Blizanci upustiti u kućne poslove i uređenje doma, a pritom će im sve polaziti za rukom i za to vreme će se ludo zabavljati.

Merkur, planeta komunikacije, koja je takođe i vladar Device, učiniće da im tokom ovih dana sve ide bez muke, bez stresa i brige.

Blizanci ovaj period treba da iskoriste za sprovođenje svojih najambicioznijih ideja u realnost, jer su vrlo dobri izgledi da će ih uspešno i ostvariti.

Devica
U ovom periodu očekuje se da Device zablistaju. Moćni i strastveni Mars koji je stacioniran u znaku Device i u tandemu je sa energijom mladog Meseca, obasuće ih neobuzdanom snagom i sjajnom energijom.

Ovo će biti i period boljeg spoznavanja sebe i povezivanja sa unutrašnjim bićem. Tokom tih razmišljanja Device će doći do nekih fenomenalnih saznanja koja im mogu promeniti život.

Ukoliko se budu trudile da napreduju i budu bolja verzija sebe, Device mogu s pravom očekivati da njihov trud bude bogato nagrađen.

Ako dovoljno duboko zarone u samospoznaju, Device će tamo upoznati svoje najmoćnije ‘ja’.

Strelac
Mlad Mesec u Devici prolazi kroz desetu kuću Strelčeva, kuću zanimanja i svrhe – i tu je da odgovori na sva njihova pitanja o ličnom pozivu.

Mlad Mesec konačno će im pružiti jasnoću za kojom tragaju i konačno će osetiti pozitivnu energiju koja donosi uspehe na profesionalnom polju.

Savet Strelčevima je da zapišu svoje ciljeve za naredna tri meseca, pa čak i godinu koja je pred nama, kako bi sami sebe jasnije razumeli i na taj način saznali kako do zacrtanih ciljeva stići.

Kada nakon nekog vremena provere koliko su od toga ispunili, iznenadiće se izuzetno prijatno.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro