Pretraži

OČEKUJE VAS BAJKOVITA LJUBAV: Evo kome će se polje romantike drastično poboljšati

Astro
0
Photo: pixabay.com

Nekoliko horoskopskih znakova osetiće da se njihovi emotivni odnosi dramatično poboljšavaju, možda i trajno. Snovi mogu oživeti i suze mogu poteći, bez nekog konkretnog razloga, prenosi Lovesensa.

Energija ovog mladog Meseca trajaće do šest meseci, ali za neke horoskopske znakove njegova energija će se produžiti i do dve godine.Evo kojim horoskopskim znakovima će se odnosi drastično poboljšati nakon mladog Meseca u Ribama koji počinje 13. marta 2021. godine:

Ovan

Trenutno postoje tri planete u Ribama, koja je vaša kuća završetaka. Prošli ste kroz toliko promena tokom poslednje dve godine.

Veliki deo vaše pažnje bio je na razvoju poslovne karijere, posebno kada je Saturn bio u Jarcu.

Ali, kao rezultat vašeg napornog rada u ovoj oblasti vašeg života, živeli ste jednostavno. Vaše veze su narušene svim tim napetostima i samopožrtvovanjem. Čak i odnos koji imate sa samim sobom.

Vaša vladajuća planeta je u znaku Blizanaca i to je pozitivno za vas.

Mars u vazdušnom znaku podstiče vas da izvršite neka mentalna prilagođavanja u svom razmišljanju. Možda ćete shvatiti koliko je život bio jednostran i početi razmišljati više o tome šta vam je potrebno da biste uživali u svemu što ste postigli.

Kako se opustite, stvari će se početi poboljšavati u svim drugim oblastima vašeg života, uključujući ljubav.

Kada se Venera 13. marta počne odvajati od Sunca, ako ste bili u negativnoj vezi, možda ćete odlučiti da okončate stvari.

Ako vam je partner pružao podršku, pokušaćete da povratite žar ljubavi koji ste izgubili dok ste radili na profesionalnoj karijeri.

Jarac

Mlad Mesec u Ribama učiniće da se osećate kao da je pritisnuto džinovsko dugme za resetovanje vašeg života. Neke ozbiljne stvari su se dešavale u svim oblastima života jer su Saturn, Jupiter i Pluton bili u vašem znaku poslednje dve godine.

Mesec i Sunce upareni zajedno biće u harmoniji sa Plutonom, koji je još uvek u vašem horoskopskom znaku.

Međutim, ovaj mlad Mesec može doneti polaganu promenu koja deluje kao da vam se životna snaga koja vas je napustila konačno vraća.

Saturn, vaša vladajuća planeta je u Vodoliji, vaša kući novca, i može bam delovati kao da vaše finansije još uvek nisu u redu, ali i to će se promeniti.

Ljubav će biti vaše bogatstvo, pa je veoma važno da budete zahvalni na onome što imate.

Zahvalnost će biti vaša supersila, a sa poboljšanjem vašeg života na ličnom nivou, pronaći ćete energiju da budete bolji partner, ljubavnik, prijatelj i saradnik za sve u vašem životu.

Ribe

Vaše veze će se poboljšati, jer ćete moći da volite ljude onako kako je za vaš znak i prirodno, bezuslovno i bez straha.

Ovaj mlad Mesec se odvija u vašem znaku, ali sa sobom donosi energiju Jupitera, koji vama vlada.

Postoje stvari koje do nedavno niste videli. Možda su to bile iluzije unutar vas samih, vašeg partnera i ostatka sveta.

Poslednjih nekoliko godina nije vam bilo lako na emotivnom planu i iz tog razloga odlučili ste da potiskujete svoja osećanja.

Venera u vašem znaku posle mladog Meseca počeće da se izražava, što će predstavljati ohrabrenje koje vam je bilo prekopotrebno.

Možda ćete početi da se osećate više u kontaktu sa duhovnom stranom života, a zatim više u kontaktu sa svojom sposobnošću da volite druge bez straha da ćete biti povređeni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro