Pretraži

OČEKUJE NAS POMRAČENJE MESECA: Čuvajte se karmičkih dugova, ovoga treba da se pazi svaki horoskopski znak

Astro
0
Photo: pixabay.com

Jul je neverovatan mesec jer se u njemu, osim dve eklipse (jedna je iza nas, a druga tek stiže), događaju i retrogradna kretanja čak 5 planeta! Osobe koje se nalaze u situaciji koja ih ne čini srećnima, sada će poželjeti sve da napusti.

——————– Sponsored ——————–

Zaranjamo duboko u sebe i spoznajemo šta se događa i kako se izdići iznad problema. Dobro sve odmerite pre donošenja odluka jer posle nema povratka, piše astrolog Željka Knežević, a prenosi Atma. Uticaj pomračenja se oseća narednih 6 meseci i zato se dobro potrudite ne praviti kardinalne greške.

Ovo pomračenje Meseca će se dogoditi 16.07. u 23:38. Saturn je vladar Jarca pa nas ovde Mesec može pokrenuti da budemo uporni i pređemo sve prepreke. Pomračenje se događa na 24. stepenu i pravi konjukciju s Plutonom, koji pokreće snažnu vibraciju UMA.

Osobe koje su u životnoj situaciji koja ih ne čini srećnima mogu da poželje sve da napuste. Mnoge osobe mogu da otplaćuju karmičke dugove jer nam se neke stvari nikad ne događaju tek tako. Ova konjukcija Plutona i Meseca će nas prisiliti da zaronimo duboko u sebe i spoznamo šta nam se događa i kako se možemo da se izdignemo iznad životnih problema i blokada.OVAN

Možete da imate problema s kolegama ili s karijerom. Pojedine osobe će se ohrabriti i pokrenuti neki novi posao, možda i s ukućanima.

BIK

Biće aktivna vaša 9. kuća, vezana za strance, edukaciju, moral, rešenja problema pa možete napokon da doživite spoznaju kako da rešite stvari i razvijete drugačiji pogled na život i novac!

BLIZANCI

Pomračenja Meseca je u vašem 8. polju, zaduženom za regeneraciju, seksualnost i finansije od strane drugih osoba pa pojedine osobe mogu dobiti nasledstvo ili neki novac od partnera. Neke stvari treba dobro da sagledate i više obratite pažnju na zdravlje.

RAK

Ova energija pomračenja Meseca će jako uticati na vas i vašu decu pa trebate da se opustite znajući da će sve biti dobro na kraju. Ovo je vaš mesec pa ne brinite ni za zdravlje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Dugo ćutanje i nezadovoljstvo sada može izbiti van kroz teatralno ponašanje. Mnogi Lavovi mogu kroz ovaj period imati neke noćne more ili poruke kroz snove. Neki stari načini ponašanja i gledanja na stvari sada se mogu da se odbace tako da se vaša duša oslobodi od negativnih uticaja koji su je dugo pritiskali.

DEVICA

Pomračenje utiče na vaše polje ljubavi i dece pa biste u tom aspektu mogli da se opustite i manje kritikujete i kontrolišete decu, a i partnera. Obavezno obratite pažnju na sigurnost u saobraćaju. Odličan je period za usavršavanje u znanjima i veštinama koje vas zanimaju.

VAGA

Događaju vam se promene koje vam se ne sviđaju, ali vremenom shvatate da su ipak dobre. Mogući su izdaci zbog nekih kvarova ili kupovine tehnike, telefona, nekih delova automobila, popravki. Mnoge Vage bi mogle da svoje nezadovoljstvo karijerom prenesu na porodicu pa obratite pažnju. Moguća su i neka finansijska odlaganja pa se strpite. Pojedini dužnici izmiruju dugove.

ŠKORPIJA

Pomračenje Meseca se događa u vašem trećem polju, koje je polje komunikacije, suseda, intelekta i obrazovanja pa bi u tim oblastima moglo doći do nesporazuma. Treba da izbegavate svađe i rizične poteze u poslu i finansijama. Treba da postavite stvari na svoje mesto, što nikako nije sada lako uraditi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Pomračenje Meseca utiče na vaše polje novca pa na tom polju možete da imate bitne promene. Možete sada da uvidite gdje ste grešili. Promene su neminovne i donose duhovni uvid.

JARAC

Kod vas se pomračenje Meseca odvija u konjukciji s Plutonom, koji je povezan s vašom kućom prijatelja, gde bi moglo doći do uvida s dugogodišnjim prijateljima, a isto tako i s partnerom u ljubavi. Sada su sigurna i neminovna neka događanja koja vas teraju da se zapitate koja je vaša misija u ovom životu. Mnogi Jarčevi će promeniti odnos prema drugima i pogled na svet. Napokon shvatate svoje greške, priznajete svoje mane.

VODOLIJA

Možete napokon da očekujete promene na poslu, u svakodnevnom životu i u zdravstvenoj oblasti i to sve ide na bolje. Što se tiče vaše dvanaeste kuće i pomračenja Meseca, vi se menjate i vaše misli i duhovnost utiču na prijatelje, gde vi uviđate kako vam se neki obraćaju samo kada im trebate i kada su u nevolji. Pojedine Vodolije sada mogu da se popnu na viši stepenik kada je posao u pitanju, jednostavno vam se smeši sreća. Treba da izbegavate precenjivanje sebe i drugih.

RIBE

Preterana briga za decu, strahovi i sumnje, kada je ljubav u pitanju. Pomračenje Meseca pada u vaše polje prijatelja pa bi se tu moglo odvijati preispitivanje ko su vam pravi prijatelji. Pojedine Ribe bi mogle sada da precrtaju nekog prijatelja. Mogući su kvarovi na aparatima, problemi s decom zbog toga što se previše žrtvujete za njih, a oni se osećaju da ih gušite. Malo popustite. Pojedine osobe mogu upoznati novog partnera u ljubavi. Budite oprezni da vas neko ne prevari.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro