Pretraži

OBRATITE PAŽNJU: Ne ignorišite ove važne znakove za budućnost

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ako često viđate odrešene brojeve koji se ponavljaju, na primer na registracionim tablicima, brojevima kuća, računima, na satu ili bilo kojem drugom mestu, to može značiti da vam Univerzum nešto važno poručuje.Ketrin Hurst, stručnjak za Zakon privlačenja objašnjava: "Svemir koristi brojeve kako bi komunicirao sa nama i tako nas suptilo podseća da treba na nešto važno da se fokusiramo. Razičiti nizovi brojeva ilaju različito značenje."

Prema numerologiji i u duhovnom značenju najvažniji su "glavni" ili anđeoski brojevi, poput nizova 111, 222 ili 333.

Veruje se da najmoćniju energiju i najvažnije značenje ima niz 111, a evo koja je njegova simbolika:

Ukoliko često viđate niz brojeva od tri jedinice, to znači da ste na pravom putu i da su vaše vibracije na visokoj frekvenciji. 111 vam govori da sledite svoje srce i slušate svoju intuiciju. Ponavljanje ovog niza ukazuje da ste na putu da dostignete najviši nivo duhovnog buđenja.

Vaše misli, uverenja i vizualizacija u savršenom su balansu, što dovodi do brže manifestacije vaših želja. Ovaj izuzetno intuitivan broj pokazuje da ste snažni i da napredujete, ali da morate više verovati u sebe, svoje talente i sposobnosti. Pokazuje vam da je vreme da maksimalno iskoristite svoj potencijal.

Ostanite pozitivni i radite na svojoj svesti i duhovnoj strani. Ukoliko ne zanemarujete znakove Univerzuma, moguće je da ćete uskoro imati priliku da izgradite budućnost kakvu želite.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro